Način plaćanja
 
U ovom trenutku prihvatamo tri vida plaćanja:
 
1. plaćanje putem popunjene uplatnice i to procesuiranjem iste na šalteru banke i pošte ili putem elektrnoskog  bankarstva. Uplatnicu bi trebalo popuniti na iznos predračuna koji bi trebalo da Vam bude poslat elektronski  putem na Vašu e-mail adresu, nakon potvrđivanja porudžbine, ili će se instrukcije plaćanja poslati na drugi način od strane zaposlenih u Kiddy Joy-u,
 
2. plaćanje pouzećem, na ruke kuriru prilikom preuzimanja  pošiljke.
 
3. plaćanje karticom. Dole u tekstu je naznačeno upustvo plaćanja karticom.
 
Sve cene su prikazane u dinarima i sa istaknutim pdv-om i naplaćuju se u istoj valuti.
 

PLАĆАNJE PLATNOM KARTICOM

Ukoliko je kupac izabrao način plaćanja platnom karticom (Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platna kartica Banke Intesa), biće preusmeren na web sajt pružaoca platnih usluga (Banka Intesa) na kom će izvršiti unos podataka sa platne kartice. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (internet) plaćanje. Na ovoj stranici potrebno je da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koji možete pročitati na poleđini vaše kartice. Kada unesete podatke sa kartice, sistem će automatski prepoznati da li je kartica predviđena za plaćanje na rate. Ukoliko jeste, odaberite broj rata na koji želite da podelite iznos transakcije.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije prenose se putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Iz sigurnosnih razloga, podaci o platnoj kartici potrošača su vidljivi samo pružaocu platnih usluga, ne i prodavcu, jer se kompletan proces naplate obavlja na stranici pružaoca platnih usluga. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu prodavca.

Ukoliko je transakcija uspešno obavljena, kupac će dobiti potvrdu o tome, preko naše internet stranice i u formi elektronske pošte na adresu prethodno registrovanu u procesu naručivanja. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje platnom karticom, prodavac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo istom metodom plaćanja, drugim rečima, banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Internet stranica kiddyjoy.rs, kao i prenos podataka na našem web sajtu zaštićeni su tehnički odnosno prodavac koristi adekvatna tehnološka i organizaciona sredstva za zaštitu prenosa i čuvanja ličnih podataka.