Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Brendovi
Pol
Boja

Trake za kosu

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Trake za kosu za bebe osim što su funkcionalne jer greju i štite bebine uši, one su i sasvim preslatke. Čak i kada beba nema gotovo nikakvu kosu, šarena ili jednobojna traka za kosu uz određeni detalj učiniće je još ljupkijom nego što ste to i mogli da zamislite.

Mnoge mame takođe smatraju da su trake za kosu veoma korisne, a naročito za bebe kojima je izrasla kosa koju još uvek nisu imali priliku da srede kod frizera. 

Međutim, pri odabiru bilo kakvih dodataka važno je da vodite računa o par stvari jer bebe često vode da sve što se nalazi u njihovom domašaju stavljaju u usta. Iz tog razloga, bitno je da trake za kosu nemaju dodatne detalje koje bi beba mogla da proguta; da su dovoljno postojane kada se jednom stave da beba ne bi mogla tek tako da ih skine i da ne pritiskaju previše nežnu bebinu glavu kada se jednom stave kako ne bi omele cirkulaciju u području u kom se trake za kosu stavljaju. Kada ste poveli računa o navedenim stavkama, sve što vam preostaje jeste da se prepustite uživanju u odabiru najlepše trake za kosu za vašu bebu.