Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Po težini deteta

Auto sedišta za decu

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
 • 1.550,00 RSD Ušteda 240,00 RSD 1.790,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno u radnjama
 • 1.550,00 RSD Ušteda 240,00 RSD 1.790,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno u radnjama
 • 1.590,00 RSD Ušteda 200,00 RSD 1.790,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno u radnjama
 • 1.590,00 RSD Ušteda 200,00 RSD 1.790,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno u radnjama
 • 1.990,00 RSD Ušteda 300,00 RSD 2.290,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno u radnjama
 • 1.990,00 RSD Ušteda 300,00 RSD 2.290,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
 • 2.190,00 RSD Ušteda 300,00 RSD 2.490,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
 • 2.490,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
 • 2.650,00 RSD Ušteda 340,00 RSD 2.990,00 RSD
 • (7 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
 • 2.690,00 RSD Ušteda 300,00 RSD 2.990,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno u radnjama
 • 2.990,00 RSD Ušteda 400,00 RSD 3.390,00 RSD
 • (20 ocena)
Dostupno u radnjama
 • 2.990,00 RSD Ušteda 400,00 RSD 3.390,00 RSD
 • ( ocena)
Dostupno u radnjama
Kiddy JOY se ponosi velikim izložbenim prostorom auto sedišta. Posetite naše dve radnje na Novom Beogradu i Vračaru i besplatno testirajte postavljanje auto sedišta u Vašem vozilu. Naše stručno osoblje će svojim znanjem u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja u izboru najsigurnijeg i najadekvatnijeg auto sedišta u skladu sa Vašim budžetom. Neke od brendova koje zastupamo u našoj malorpodaji su: Britax Romer, Chicco, Cybex, Graco, Inglesina, Joie, Lorelli, Migo, Moni, Nania, Peg Perego, Recaro.

Kvalitet auto sedišta za decu

Svesni smo koliko je bitno da autosedište bude potpuno bezbedno i pritom udobno za vožnju i zato biramo autosedišta za decu samo od proverenih proizvođača. Pored kvaliteta autosedišta, naročito je bitno da isto bude pravilno postavljeno. Roditelji bi takođe morali da budu svesni da sedišta za decu do 3 godine moraju biti okrenuta suprotno od smera kojim se vozilo kreće jer, po pravilima o bezbednosti dece u saobraćaju, tek nakon treće godine deca smeju da se voze okrenuta ka napred bez rizika od povrede glave i vrata.

Kombinovana auto sedišta za decu

Kada dete preraste jaje za bebe, vreme je za kupovinu novog sedišta iz naredne grupe. Kombinovana autosedišta pokrivaju sedišta za bebe iz nulta i prve grupe autosedišta. One imaju mogućnost rotacije i promene nagiba sedišta tako da se mogu koristiti od samog rođenja bebe pa do 18kg. U našem asortimanu možete naći i kombinovana sedišta za bebe i do 25 kg. Ovakva sedišta predstavljaju idealan izbor ukoliko ne želite da kupujete posebno jaje autosedište za vašu bebu.

Auto sedišta za decu preko 1 godine - postavljanje

Ova kategorija autosedišta spada u znatno teža sedišta u odnosu na sinteza sedišta za auto, poseduju Isofix sistem ili se pojasem iz automobila pričvršćuju za sedište. Najveća prednost auto sedišta iz ove kategorije jeste ta da se mogu postavljati u više različitih položaja - od ležećeg do klasičnog položaja za sedenje. Sedišta se postavljaju u smeru kretanja automobila tokom vožnje, ali postoje i vrste sedišta iz ove kategorije koje se mogu postaviti i u suprotnom smeru što je preporučen način postavljanja za svu decu uzrasta do 3 godine. Auto sedišta za decu od 9 do 18 kg mogu da poseduju kaiševe sa 3 ili 5 tačaka vezivanja i sigurnosni jastuk koji je sličan vazdušnom jastuku i postavljen je radi dodatne bezbedonosti deteta tokom vožnje.

Prodaja auto sedišta za decu

Kupovina autosedišta za nije nimalo jednostavna stvar. Potrebno je pronaći adekvatno sedište koje odgovara uzrastu i kilaži deteta koje mora biti testirano i u skladu sa vašim željama i mogućnostima. Ukoliko se još niste susretali sa problematikom autosedišta, preporučujemo vam da posetite jedan od naših maloprodajnih objekata i pogledate veliki izložbeni salon posvećen isključivo autosedištima za decu. U našim objektima možete se u svakom trenutku posavetovati sa našim obučenim osobljem koje će se postarati da vam pomogne u pravilnom izboru odgovarajućeg sedišta za auto za vaše dete, a takođe možete i da testirate sedišta za auto i to potpuno besplatno.

Sedište za auto za decu preko 4 godine

Nakon što dete dostigne kilažu preko 15 kg, autosedište iz kategorije od 9 do 36 kg može da se transformiše. Tom prilikom, za vezivanje se koriste automobilski pojasevi i taj period predstavlja dilemu za veći broj roditelja pošto se vezivanje vrši po istom principu kao kod odraslih. Vezivanje se u ovom slučaju vrši kao vezivanje u 3 tačke: preko ključne kosti, ramena i preko karličnog dela kod deteta.

Buster za auto

Deca preko 15 kg mogu da pređu na korišćenje buster sedišta. Uz ova sedišta, vezivanje se vrši pomoću automobilskih kaiševa, odnosno kao kod odraslih - u 3 tačke. Jedina razlika u odnosu na odrasle je ta što deca nemaju neophodnu visinu uz koju bi ovi pojasevi pružili apsolutnu zaštitu deteta i zato je potrebno da se koristi buster sedište za auto. Osim činjenice da zauzimaju daleko manje prostora u automobilu u odnosu na sva ostala autosedišta za decu, prednost većine bustera je i ta što poseduju navlake koje se mogu skinuti i samim tim lako oprati i eventualno zameniti novim.

Do kada dete mora da sedi u auto sedištu?

Iako se samo vezivanje vrši kao kod odraslih, autosedište za decu preko 15 kg je neophodno i predviđeno je Zakonom jer je detetu za pravilno vezivanje i bezbednu vožnju potrebno da ima visinu koju mu to autosedište obezbeđuje. Ukoliko koristite sedište za auto od 9 do 36 kg, nakon što dete pređe 15 kg, potrebno je samo sedište transformisati u buster ili kao buster sa naslonom za leđa.

Auto sedišta za decu akcija

Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor auto sedišta za bebe i decu kao i bustera za decu po akcijskim cenama. Pogledajte trenutnu akciju i sigurno ćete pronaći idealno sedište za auto za vaše dete po pristupačnoj ceni.

Bezbednost i sigurnost auto sedista za decu

Svesni smo od kolike je važnosti da autosedišta za decu isprate sve standarde bezbednosti i sigurnosti i zato u našim maloprodajnim salonima u svakom trenutku možete testirati željeno autosedište i to potpuno besplatno. Posetite jedan od naših maloprodajnih objekata i budite slobodni da se oko svih nedoumica posavetujete sa obučenim osobljem koji će vam pomoći da pravilno izaberete adekvatno sedište za auto za vaše dete.