Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Brendovi
Uzrast
Pol
Boja

Dekoracije za decu

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 1.190,00 RSD Ušteda 200,00 RSD 1.390,00 RSD
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje

Igračke za decu u Kiddy JOY-u vas čekaju bilo da li spremate poklone ispod jelke, za rođendane ili jednostavno želite da obradujete dete iz svoje okoline.

Veliki izbor igračaka za decu od lutki za decu, Sluban kocki, Rastar sportskih automobila, Wave Racers trkačkih staza, Pertini igračaka i mnogih drugih… 

Igračke za devojčice i dečake koja angažuju čula i raspiruju maštu

Deca vole igračke. Ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa tim, samo odvedite dete u prodavnicu igračaka. Verovatno će pronaći nekoliko stvari za koje smatra da bez njih jednostavno ne može živeti. Igračke za decu su mnogo više od zabave i igre. Većina igračaka pruža deci mogućnost da nauče nešto novo. Najbolje igračke za decu angažuju detetova čula, raspiruju njihovu maštu i podstiču ih na interakciju sa drugima.

Igračke za decu su važan deo odrastanja

Svet igre moramo da poštujemo i da pokušamo da ga bolje upoznamo. Igra je od krucijalne važnosti za sve bebe i decu (kao i odrasle) i zato su igračke za decu važan deo svakoga deteta. Dati detetu igračku koja će mu se dopasti je predivan osećaj. I zato je odabir prave igračke nešto u šta zaista vredi da uložimo naše vreme.