Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Brendovi
Boja
Po težini deteta

Auto sedišta 0-25 kg

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 24.990,00 RSD Ušteda 4.000,00 RSD 28.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 28.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 47.990,00 RSD Ušteda 7.000,00 RSD 54.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 47.990,00 RSD Ušteda 7.000,00 RSD 54.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 47.990,00 RSD Ušteda 7.000,00 RSD 54.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje

Auto sedišta 0-25 kg pripadaju grupi 0+/1/2 auto sedišta i namenjena su bebama od rođenja do njihove maksimalne težine od 25 kg ili do starosti deteta od 6 godine. Kiddy JOY se ponosi velikim izložbenim prostorom auto sedišta za bebe. Posetite naše dve radnje u ulici Mileve Marić Ajnštajn broj 32 i 36, Novi Beograd i besplatno testirajte postavljanje auto sedišta u Vašem vozilu. Naše stručno osoblje će svojim znanjem u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja u izboru najsigurnijeg i najadekvatnijeg auto sedišta u skladu sa Vašim budžetom. Neke od brendova koje zastupamo u našoj malorpodaji su: Lorelli BertoniNania, Kikka Boo. Možete nas kontaktirati na broj telefona 011 / 438 1000 ili posetite našu blog stranicu i saznati više o donjim temama:

Tipovi auto sedišta,
Kako pravilno izabrati auto sedište,
Saveti pri kupovini auto sedišta,
Instalacija auto sedišta.

Pogledajte celokupnu ponudu naših auto sedišta za decu OVDE.

 

Zaštita za autosedišta

Zaštita za autosedišta namenjena su zaštiti sedišta od oštećenja i mrlja, a pogodna su i za lako čišćenje. Uglavnom se izrađuju od pvc materijala kao zaštita za sam sedalni deo sedišta, takozvane navlake za autosedišta koje se jednostavno postavljaju i lako čiste, a postoje i zaštite koje se postavljaju ispod sedišta za decu kako bi se zaštitio sedalni deo na koji se postavlja auto sediste za bebe i decu. 

 

Auto sedišta akcija

Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor auto sedišta za bebe i decu kao i bustera za decu po akcijskim cenama. Pogledajte trenutnu akciju i sigurno ćete pronaći idealno sedište za auto za vaše dete po pristupačnoj ceni. 

 

Zakon o autosedištima za decu

Po novodonesenom zakonu o bezbednosti dece u saobraćaju izričito se nalaže da deca do 5 godina obavezno moraju sedeti u predviđenim auto sedištima za decu, dok deca između 5 i 12 godina mogu da koristu sedište za auto, odnosno bustere za auto i pritom moraju biti vezana pojasem. Kazna za kršenje ovih propisa učetvorostručena je u odnosu na stari zakon i može ići i do 100 000 rsd. 

 

Bezbednost i sigurnost autosedista

Svesni smo od kolike je važnosti da autosedišta za bebe i decu isprate sve standarde bezbednosti i sigurnosti i zato u našim maloprodajnim salonima u svakom trenutku možete testirati željeno autosedište i to potpuno besplatno. Posetite jedan od naših maloprodajnih objekata i budite slobodni da se oko svih nedoumica posavetujete sa obučenim osobljem koji će vam pomoći da pravilno izaberete adekvatno sedište za auto za vaše dete. Ukoliko želite da pročitate detaljnije informacije o pravilnom izboru i postavljanju auto sedišta za bebe i decu, više o tome pisali smo u tekstovima:

* Tipovi auto sedišta,

* Kako pravilno izabrati auto sedište,

* Saveti pri kupovini auto sedišta,

* Instalacija auto sedišta.