Izdvajamo
Dostupnost
Brendovi
Boja
Po težini deteta

Auto sedišta 0-25 kg

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 19.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje

Auto sedišta 0-25 kg pripadaju grupi 0+/1/2 auto sedišta i namenjena su bebama od rođenja do njihove maksimalne težine od 25 kg ili do starosti deteta od 6 godine. Kiddy JOY se ponosi velikim izložbenim prostorom auto sedišta za bebe. Posetite naše radnje i besplatno testirajte postavljanje auto sedišta u Vašem vozilu. Naše stručno osoblje će svojim znanjem u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja u izboru najsigurnijeg i najadekvatnijeg auto sedišta u skladu sa Vašim budžetom. Neke od brendova koje zastupamo u našoj malorpodaji su Britax Romer, Chicco, Joie. Možete nas kontaktirati na broj telefona 011 / 438 1000.

Ukoliko želite da pogledate naš celokupni asortiman auto sedišta za decu, to možete učiniti na sledećem linku: Auto sedišta za decu

Zaštita za autosedišta

Zaštita za autosedišta namenjena su zaštiti sedišta od oštećenja i mrlja, a pogodna su i za lako čišćenje. Uglavnom se izrađuju od pvc materijala kao zaštita za sam sedalni deo sedišta, takozvane navlake za autosedišta koje se jednostavno postavljaju i lako čiste, a postoje i zaštite koje se postavljaju ispod sedišta za decu kako bi se zaštitio sedalni deo na koji se postavlja auto sediste za bebe i decu. 

Auto sedišta akcija

Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor auto sedišta za bebe i decu kao i bustera za decu po akcijskim cenama. Pogledajte trenutnu akciju i sigurno ćete pronaći idealno sedište za auto za vaše dete po pristupačnoj ceni. 

Zakon o autosedištima za decu

Po novodonesenom zakonu o bezbednosti dece u saobraćaju izričito se nalaže da deca do 5 godina obavezno moraju sedeti u predviđenim auto sedištima za decu, dok deca između 5 i 12 godina mogu da koristu sedište za auto, odnosno bustere za auto i pritom moraju biti vezana pojasem. Kazna za kršenje ovih propisa učetvorostručena je u odnosu na stari zakon i može ići i do 100 000 rsd. 

Bezbednost i sigurnost autosedista

Svesni smo od kolike je važnosti da autosedišta za bebe i decu isprate sve standarde bezbednosti i sigurnosti i zato u našim maloprodajnim salonima u svakom trenutku možete testirati željeno autosedište i to potpuno besplatno. Posetite jedan od naših maloprodajnih objekata i budite slobodni da se oko svih nedoumica posavetujete sa obučenim osobljem koji će vam pomoći da pravilno izaberete adekvatno sedište za auto za vaše dete.