Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Brendovi

Skejtbordi

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 850,00 RSD Ušteda 340,00 RSD 1.190,00 RSD
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 1.290,00 RSD Ušteda 500,00 RSD 1.790,00 RSD
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 1.290,00 RSD Ušteda 500,00 RSD 1.790,00 RSD
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama

U Kiddy Joy-u pronađite skejtbord za decu specijalno dizajniran za decu od 8 godina pa nadalje. Oni su savršeni za male avanturiste koji žele da istraže svet skejtbordinga.

Skejtbordi za decu nude optimalnu ravnotežu između sigurnosti, kvaliteta i zabave. Dizajnirani su tako da sa maksimalnim opterećenjem od 85 kg, obezbeđujući stabilnost i izdržljivost tokom vožnje. Pružamo vam mir i sigurnost da će skejtbord podržati vaše dete tokom njihovih avantura.

Skejtbordi su opremljeni silikonskim točkovima, koji pružaju izvanredno prianjanje i kontrolu. Dodatna prednost je što su točkovi svetleći, što dodatno doprinosi vizuelnom doživljaju i zabavi tokom vožnje. Vaša deca će sigurno biti oduševljena ovim atraktivnim dodatkom.

Bezbednost je prioritet, pa su skejtbordi pažljivo testirani i proizvedeni koristeći visokokvalitetne materijale. Na taj način smo osigurali da proizvodi zadovoljavaju najviše standarde i pružaju vam sigurno iskustvo tokom vožnje skejtborda.

Skejtbording je više od zabave - to je način da deca razvijaju motoričke veštine, ravnotežu, koordinaciju i samopouzdanje. Uz njih, vaša deca će imati priliku da istraže svoju kreativnost, izraze sebe i uživaju u aktivnom načinu provođenja vremena na otvorenom.