Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Brendovi
Pol
Uzrast

Igračke za kupanje beba

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 2.150,00 RSD
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje

Igračke za bebe i Kiddy JOY Vas čekaju spremnim za prestojeću Novu Godinu i predstojeće čarolije Deda Mraza. Veliki izbor igračaka za bebe od plišanih igračka, do edukativnih igračaka, vrteški za bebe i podloga za bebe samo u Kiddy JOY-u.

 

Osim što su im interesantne, zahvaljujući svojim teksturama, oblicima i jarkim bojama, igračke za bebe su korisne jer stimulišu njihov razvoj. Dok rastu, bebe koriste igračke kako bi istraživale, kako bi stekle osnovne pojmove o svetu koji ih okružuje, o uzročno-posledičnim vezama, ali i za razvoj motorike. 

Igračke za bebe namenjene su bebama od najranijeg uzrasta. Kreatori igračaka imaju su u vidu faktore interesovanja i faza razvoja kod beba i što je najvažnije - imaju u vidu faktor bezbednosti - igračke za bebe pravljene su tako da budu potpuno bezbedne za najmlađi uzrast. One bi trebalo da budu mekane, jednostavne za upotrebu i bez sitnih delova koji mogu da se progutaju. 

Igračke za bebe su takođe sredstvo za zabavnu interakciju beba i ljudi koji se nalaze u njihovoj blizini. I dok je svaki santimetar na svetu bebama potpuno nov i idealan za istraživanje, poznato je da to može da bude iscrpljujuće roditeljima, a uvek je dobro imati igračke za bebe sa kojima će roditelji moći da se zabave sa svojim bebama i da im pomognu u tom istraživanju - i sve to u njihovoj dnevnoj sobi.  

Sa druge strane, bebe vole igračke i kada su same, one podstiču bebe da posegnu za njima, da ih drže, gnječe i grizu. Svaka igračka za bebe može da doprinese u bar jednoj fazi razvoja bebe. 

 

Izdvajamo iz ponude: Edukativne igračke za bebe; Plišane i mekane igračke; Podloge za igru; Igračke glodalice i zvečke; Muzičke igračke za bebe i Poklon setovi za bebe