Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Po težini deteta

Auto sedišta 9-18 kg

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 2.990,00 RSD Ušteda 7.000,00 RSD 9.990,00 RSD
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama

Auto sedišta 9-18 kg pripadaju grupi 1 auto sedišta i namenjena su deci težine od 9 do 18 kg ili deci starosti od 9 meseci do navršene 4 godine. Kiddy JOY se ponosi velikim izložbenim prostorom auto sedišta za bebe. Posetite naše dve radnje u ulici Mileve Marić Ajnštajn broj 32 i 36, Novi Beograd i besplatno testirajte postavljanje auto sedišta u Vašem vozilu. Naše stručno osoblje će svojim znanjem u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja u izboru najsigurnijeg i najadekvatnijeg auto sedišta u skladu sa Vašim budžetom. Neke od brendova koje zastupamo u našoj malorpodaji su CybexPeg PeregoBritax Romer. Možete nas kontaktirati na broj telefona 011 / 438 1000 ili posetite našu blog stranicu i saznati više o donjim temama:

Tipovi auto sedišta,
Kako pravilno izabrati auto sedište,
Saveti pri kupovini auto sedišta,
Instalacija auto sedišta.

Pogledajte sva auto sedišta koja imamo u ponudi na sledećoj strani: "Auto sedišta za decu".

 

Dečija auto sedišta

Ova autosedišta spadaju u grupu 1 i pogodna su za uzrast od 6 meseci do 4. godine deteta. Za razliku od sinteza sedišta, dečija auto sedišta iz kategorije 9-18 kg predviđena su isključivo za korišćenje u autu. 

Sedišta za decu preko 1 godine - postavljanje

Ova kategorija autosedišta spada u znatno teža sedišta u odnosu na sinteza sedišta za auto, poseduju Isofix sistem ili se pojasem iz automobila pričvršćuju za sedište. Najveća prednost auto sedišta iz ove kategorije jeste ta da se mogu postavljati u više različitih položaja - od ležećeg do klasičnog položaja za sedenje. Sedišta se postavljaju u smeru kretanja automobila tokom vožnje, ali postoje i vrste sedišta iz ove kategorije koje se mogu postaviti i u suprotnom smeru što je preporučen način postavljanja za svu decu uzrasta do 3 godine. Auto sedišta za decu od 9 do 18 kg mogu da poseduju kaiševe sa 3 ili 5 tačaka vezivanja i sigurnosni jastuk koji je sličan vazdušnom jastuku i postavljen je radi dodatne bezbedonosti deteta tokom vožnje.  

 

Navlake za dečija auto sedišta

Kako bi se auto sedišta zaštitila od prljanja i habanja, ali i zarad povećane udobnosti deteta, pogotovo tokom letnjih meseci i perioda velikih vrućina možete koristiti navlake za auto sedišta. Navlake predstavljaju dodatnu zaštitu i pogodne su za mašinsko pranje do 30 stepeni. 

Pogledajte kompletnu ponudu na našem sajtu ili dođite u jedan od naših maloprodajnih salona i proverite zašto sedišta za auto od 9 - 18 kg spadaju u najprodavanija na našem sajtu.