Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Po težini deteta

Auto sedišta od 0 do 18 kg

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 9.990,00 RSD Ušteda 1.500,00 RSD 11.490,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 11.390,00 RSD Ušteda 1.600,00 RSD 12.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 11.490,00 RSD Ušteda 1.300,00 RSD 12.790,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 39.990,00 RSD Ušteda 6.000,00 RSD 45.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 59.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama

Auto sedišta 0-18 kg namenjena su bebama od rođenja do njihove maksimalne težine od 18 kg ili do starosti deteta od 4 godine. Kiddy JOY se ponosi velikim izložbenim prostorom auto sedišta za bebe. Posetite naše radnje i besplatno testirajte postavljanje auto sedišta u Vašem vozilu. Naše stručno osoblje će svojim znanjem u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja u izboru najsigurnijeg i najadekvatnijeg auto sedišta u skladu sa Vašim budžetom. Neke od brendova koje zastupamo u našoj malorpodaji su Chicco, Migo, Nania. Možete nas kontaktirati na broj telefona 011 / 438 1000.

Ukoliko želite da pogledate naš celokupni asortiman auto sedišta za decu, to možete učiniti na sledećem linku: Auto sedišta za decu

Kvalitet autosedišta za decu od 0 - 18 kg

Svesni smo koliko je bitno da autosedište bude potpuno bezbedno i pritom udobno za vožnju i zato biramo autosedišta za decu samo od proverenih proizvođača. Pored kvaliteta autosedišta, naročito je bitno da isto bude pravilno postavljeno. Roditelji bi takođe morali da budu svesni da sedišta za decu do 3 godine moraju biti okrenuta suprotno od smera kojim se vozilo kreće jer, po pravilima o bezbednosti dece u saobraćaju, tek nakon treće godine deca smeju da se voze okrenuta ka napred bez rizika od povrede glave i vrata.

Kombinovana autosedišta

Kada dete preraste sinteza sedište (jaje autosedište), vreme je za kupovinu novog sedišta iz naredne grupe. Kombinovana autosedišta pokrivaju sedišta za bebe iz nulta i prve grupe autosedišta. One imaju mogućnost rotacije i promene nagiba sedišta tako da se mogu koristiti od samog rođenja bebe pa do 18kg. U našem asortimanu možete naći i kombinovana sedišta za bebe i do 25 kg. Ovakva sedišta predstavljaju idealan izbor ukoliko ne želite da kupujete posebno jaje autosedište za vašu bebu.

Prodaja autosedišta za decu od 0-18 kg

Kupovina autosedišta za bebu nije nimalo jednostavna stvar. Potrebno je pronaći adekvatno sedište koje odgovara uzrastu i kilaži deteta koje mora biti testirano i u skladu sa vašim željama i mogućnostima. Ukoliko se još niste susretali sa problematikom autosedišta, preporučujemo vam da posetite jedan od naših maloprodajnih objekata i pogledate veliki izložbeni salon posvećen isključivo autosedištima za decu. U našim objektima možete se u svakom trenutku posavetovati sa našim obučenim osobljem koje će se postarati da vam pomogne u pravilnom izboru odgovarajućeg sedišta za auto za vaše dete, a takođe možete i da testirate sedišta za auto i to potpuno besplatno.