Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Broj točkova
Rotiranje sedišta
Sklapanje sa sedištem

Kolica 2 u 1 - Lorelli Bertoni

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 16.490,00 RSD Ušteda 3.300,00 RSD 19.790,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno u radnjama
  • 16.490,00 RSD Ušteda 3.300,00 RSD 19.790,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno u radnjama

Lorelli Bertoni 2u1 kolica

Lorelli Bertoni 2u1 kolica za bebe će vam pomoći da otkrijete svet praktičnosti i stila. Ova kolica su dizajnirana da pružaju vrhunski komfor i bezbednost za vašu bebu, i savršen su izbor za moderne roditelje. S njihovim elegantnim izgledom i naprednim funkcijama, svaki izlazak će biti uživanje za vas i vašeg mališana.

Lorelli Bertoni kolica za bebe Viola

Lorelli Bertoni Viola kolica predstavljaju idealan izbor za roditelje koji traže kombinaciju stila, udobnosti i funkcionalnosti. Namenjena su deci od rođenja, pa sve do 22 kg težine, laka su za rukovanje i dolaze sa reverzibilnim sedištem. Ova lakša kolica dolaze sa zimskom navlakom za noge, mrežicom protiv komaraca, držačem za flašicu, i torbom za mame. Izrađena su od premium materijala, lako se sklapaju, imaju veliku podesivu tendu, višepoložajni naslon sedišta, podesiv naslon za noge, rotirajuće prednje točkove, centralnu nožnu kočnicu, i veliku šoping korpu.

Lorelli Bertoni Patrizia kolica za bebe sa nosiljkom 2u1 Dark Grey

Lorelli Bertoni Patrizia kolica sa nosiljkom pružaju vrhunsku funkcionalnost i eleganciju. Dizajnirana za bebe od rođenja, pa sve do 36 meseci. Ovaj model kolica ima čvrstu konstrukciju i velike točkove sa amortizerima, osiguravajući time glatko iskustvo vožnje po svim terenima. Sa sportskim sedištem koje se može okretati i podesivim naslonom za noge, vaša beba će uživati u udobnosti,  sigurnosni pojas u 5 tačaka i podesiva visina rukohvata pružaju maksimalnu sigurnost tokom svake vožnje.

Lorelli Bertoni Patrizia dolazi u kompletu sa nosiljkom koja je namenjena deci do 9kg težine. Nosiljka ima moderni dizajn i podesivu tendu za zaštitu od sunca.