Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Namenjeno deci težine
Sklapanje sa sedištem

Graco 2u1 kolica

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 44.990,00 RSD Ušteda 8.000,00 RSD 52.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 52.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama

Graco 2 u 1 Kolica

Graco 2u1 kolica za decu će vam pomoći da otkrijete svestranost i udobnost. Graco kolica su idealna za moderne roditelje koji cene kvalitet i funkcionalnost. Dizajnirana su da prate rast i razvoj vaše bebe, ova kolica nude fleksibilnost i udobnost za svaku avanturu. Odlikuju se lakoćom upotrebe, visokokvalitetnim materijalima i elegantnim dizajnom, osiguravajući da svaka šetnja bude udobna i stilizovana. Bez obzira da li ste u parku, na putovanju ili samo šetate gradom, Graco 2 u 1 kolica su savršen pratilac za vas i vašeg mališana.

Graco Near2Me kolica za bebe 2 u 1 sa auto sedištem - model Eclipse

Graco Near2Me kolica za bebe 2 u 1 sa auto sedištem - model Eclipse je dizajniran da vam omogući da budete bliže vašem mališanu više nego ikada pre. Zahvaljujući inovativnom mehanizmu Slide2Me, možete podesiti sedište, nosiljku ili auto sedište na tri nivoa, omogućavajući vam da vaša beba bude bliže vama ili malo udaljenija. Sedište se rotira u oba smera i ima više položaja naslona, pružajući maksimalnu udobnost za vaše dete. Kolica dolaze sa Graco auto sedištem Snug Essentials, pogodnim za decu od rođenja, pa sve do perioda od oko 12 meseci, a karakteriše ih standardi visoke bezbednosti i udobnosti. Uz kolica dolazi i zaštita od kiše, čineći ih idealnim izborom za svaku priliku.

Graco Evo kolica za bebe 2u1 Khaki

Graco Evo kolica za bebe 2u1 u boji Khaki su savršeno rešenje za roditelje koji traže stil i funkcionalnost. Kolica su namenjena deci od 0 do 15 kg i mogu se kombinovati sa Graco Junior Baby auto sedištem. Jednostavno sklapanje jednom rukom, sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja i potpuno postavljeno rotirajuće sedište koje se okreće u oba smera, osiguravaju da će vaše dete uvek biti sigurno i udobno. Kolica dolaze sa dodatnom opremom kao što su zaštita za kišu i dunjica, čineći ih idealnim za svaku vremensku priliku. Graco auto sedište 0-13 kg, koje se lako spaja na ram kolica pomoću Click Connect tehnologije, obezbeđuje visoku bezbednost i udobnost za vaše dete tokom vožnje.

U našim salonima možete naći veliki broj proizvoda kreiranog upravo od strane ovoga brenda koji su u skladu sa potrebama i životnim stilom roditelja. Graco brend je sinonim za inovacije, kvalitet i vrednosti, a opet proizvodi opremu koja je finansijski pristupačna.  Iz ovih razloga, naši kupci odlučuju se vrlo često da upravo ovom brendu daju šansu kada je u pitanju odabir kolica 2 u 1 pa su stoga Graco 2 u 1 kolica jedna od najprodavanijih u našiom salonima.