Fashy termofor za grceve za bebe 35879.9

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
1.590,00 RSD
Fashy termofor za grceve za bebe Opis proizvoda: • Termofor za grceve za opuštanje i dobar osećaj • Pogodan je i za umanjenje bola kada se preporučuje termalna terapija, kao što je u slučaju stomačnih problema, za stimulaciju cirkulacije, opuštanje mišića, menstualne grčeve • Zapremina: 0,8 litara Sastav: 100% poliester
Termofori i termo jastučići
Boja plava
Namenjeno deci starosti 6 meseci +
Interna šifra proizvoda: 19704
Naziv proizvoda: Fashy termofor za grceve za bebe 35879.9
Tip proizvoda: Termofori i termo jastučići
Uvoznik: Yuglob doo
Proizvođač: Fashy, Nemacka
Zemlja porekla: Vijetnam
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod