Izdvajamo
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Namenjeno deci starosti
Broj točkova
Rotiranje sedišta
Sklapanje sa sedištem

Gb kišobran kolica

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 39.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno u radnjama

Gb kišobran kolica jedini izbor za roditelje u pokretu

Gb kišobran kolica su idealna za roditelje koji su stalno u pokretu i traže laka i praktična rešenja za svakodnevne izazove. Ova kolica su teška svega 5.6 kg, i jedna su od najmanjih sklopivih kolica nove generacije, savršena za savladavanje svih gradskih prepreka i terena. Sklopljena kolica su veličine torbe i mogu se koristiti i kao ručni prtljag u avionu jer zadovoljavaju propisane standarde za ručni prtljag kod većine aviokompanija. 

Gb kišobran kolica su namenjena deci uzrasta od 6 meseci pa sve do 4 godine, pružajući dugotrajnu upotrebu i prilagodljivost. Mogućnost podešavanja nagiba naslona omogućava da se kolica prilagode različitim potrebama vašeg deteta, bilo da je u položaju za odmor ili aktivno sedi.

Multifunkcionalna kolica

Rotirajući prednji točkovi koji se zaključavaju, zajedno sa dizajnom koji omogućava da kolica stoje uspravno nakon sklapanja, čine ova kolica izuzetno praktičnim. Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja osigurava maksimalnu sigurnost vašeg deteta tokom vožnje.

Korpa za stvari pruža dodatni prostor za sve što vam je potrebno tokom šetnje, dok UPF50+ zaštita od sunca štiti vaše dete od štetnih UV zraka. Kada se sklope, kolica su veličine ručne torbe i mogu bez problema stati u pregradu za ručni prtljag u avionu, automobilu, čineći ih idealnim za putovanja.

Posetite KiddyJOY i izaberite Gb model kolica koja će biti tu da prati vas i vaše dete kroz sve avanture odrastanja, pružajući vam mir i sigurnost da ste napravili pravi izbor za vašu porodicu.