Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Po težini deteta

Jane auto sedišta 0-18 kg - Rotirajuća auto sedišta za 360'C

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Jane auto sedišta od 0-18 kg, uzrasta do 105 cm. Proizvedena po najnovijoj I-Size regulativi (ECE R129), sa Isofix vezivanjem. Više položajna su i rotirajuća za 360'C

  • 59.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama
Jane je španski brend nastao još davne 1932. godine kada je Ramon Jane napravio prva kolica za svog sina. Od tada pa sve do današnjih dana, Jane kompanija se bazira na proizvodnji kvalitetnih i sigurnih proizvoda sa primarnim ciljem da se na najbolji i najjednostavniji način zadovolje potrebe roditelja i njihove dece.
 
Svi proizvodi se pažljivo dizajniraju i proizvode po poslednjim svetskim standardima.
 
Jane kompanija je 2003. godine oformila centar za istraživanje bezbednosti auto sedišta "JANÉ CRASH TEST RESEARCH CENTER". Napravljen je jedini privatni tunel u Španiji za potrebe ispitivanja sigurnosti i testiranja auto sedišta.
 
U testiranju Jane auto sedišta koriste se lutke svih starosnih grupa od rođenja do uzrasta od 12 godina. 
Auto sedišta u kategoriji od 0-18 kg, ili grupi 0+/1 su namenjena za decu od rođenja pa do 18 kg, ili 4-5 godine uzrasta deteta. Sedišta kao šta je Jane Gravity pokrivaju uzrast od rođenja do 105 cm. Izdvajaju se po rotiranju za 360 'C i po dužem korišćenju u suprotnom pravcu vožnje, čak do 15 meseci uzrasta deteta u odnosu na auto sedišta u istoj kategoriji. Proizvedena su po najnovijoj I-Size regulativi (ECE R129). Sadrže ISOFIX konektore.