Izdvajamo
Opseg cene
Brendovi
Boja
Po težini deteta

Peg perego auto sedišta za decu 9-18 kg

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Peg perego auto sedišta 9-18 kg (Grupa 1), namenjena za decu od 1 do 4 godine. Sigurna i kvalitetna auto sedišta, ocenjena dobrim ocenama od strane Adac testa i proizvedena po novom ECE R 129 i-Size standardu.

Peg Perego je renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji opreme za bebe i decu. Osnovana je 1949. godine od strane Giuseppe Perega koji je dizajnirao kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletiva koji su se do tada koristili.

Tokom vremena izgrađena je uspešna kompanija koja je poznata širom sveta po svojim originalnim idejama i kvalitetnim proizvodima u oblastima krupne opreme za bebe. Danas Peg Perego brend u svojim proizvodima objedinjuje stil, eleganciju, detalje, sigurnost i kvalitetne ideje.

Peg Perego od 2019. godine proizvodi novo sedište Peg Perego Viaggio FF105 po novom ECE R 129 i-Size standardu koje je od strane Adac testa dobio dobru ocenu 2.6. Može se koristiti od 1 do 4 godine (visine 71-105 cm). Za korišćenje i postavku sedišta u automobilu potrebna je nova Peg Perego I-Size baza. Peg Perego I-size baza se u početku može koristiti za Primo Viaggio auto sedišta 0-13 kg, kasnije za pomenuta sedišta iz grupe 1, od 9-18 kg.