Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi

Sterilizatori - Chicco

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 580,00 RSD Ušteda 70,00 RSD 650,00 RSD
  • (18 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 3.490,00 RSD Ušteda 500,00 RSD 3.990,00 RSD
  • (38 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 11.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno u radnjama

Chicco sterilizatori za flašice su neophodni za održavanje higijene i zdravlja vaše bebe. Chicco sterilizatori su dizajnirani da unište sve bakterije i mikroorganizme koji se mogu naći na flašicama, cuclama i ostaloj opremi za hranjenje.

Brend Chicco je sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti dečije opreme i nudi različite modele sterilizatora koji se prilagođavaju vašim potrebama i prostoru. Možete birati između električnih i mikrotalasnih.

Chicco sterilizatori za flašice su praktični i jednostavni za korišćenje. Svi Chicco sterilizatori su kompatibilni sa Chicco flašicama i opremom za hranjenje. Chicco sterilizatori za flašice su brzi i efikasni i u zavisnosti od modela mogu za kratko vreme da sterilišu više flašica. Chicco sterilizatori za flašice su sigurni i pouzdani, poseduju automatsko isključivanje i zvučni signal koji vas obaveštava kada je proces sterilizacije završen. Poseduju i poseban sistem zaštite koji sprečava pregrevanje i opekotine.

Chicco sterilizatori su testirani i odobreni od strane relevantnih institucija. Ovi sterilizatori će vam olakšati brigu o vašoj bebi i obezbediti joj najbolju higijenu i zdravlje. Oni su nezamenljivi saveznici u prvim mesecima života vaše bebe, kada je njena imunost još uvek slaba. Chicco sterilizatori će vam pružiti miran san i sigurnost da vaša beba dobija najbolju negu.