Chicco sterilizator za mikrotalasnu

Proizvod je trenutno nedostupan
(26 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
2.090,00 RSD Ušteda 200,00 RSD 2.290,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama

Opis proizvoda:Chicco sterilizator za mikrotalasnu:• Namenjen je za sterilizaciju do 5 flašica Wellbeing kolekcije.• Vrše sterilizaciju na prirodan način pomoću pare, bez bilo kakvih hemijskih aditiva.• Eliminiše 99,9% štetnih bacila u domaćinstvu bez hemijskih aditiva.• Jednostavan je za korišćenje. Sve što treba da uradite je da sipate 200 ml vode u bazu, postavite predmete koje je potrebno sterilisati i stavite ih u mikrotalasnu.• Kompaktna veličina čini ga savršenih za skoro svaku mikrotalasnu pećnicu.• Isporučuje se sa posebnim hvataljkama zarad obezbeđivanja maksimalne higijene.• Održava flašice sterilnim do 24h.• Proces sterilizacije za samo 5 minuta (840W)• Dimenzije: dužina: 28cm, širina 24cm, visina 16,5cm

Sterilizatori
EAN 8058664045624

Interna šifra proizvoda: 16233
Naziv proizvoda: Chicco sterilizator za mikrotalasnu
Tip proizvoda: Sterilizatori
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Artsana S.p.a. Sede Sociale: Via Saldarini Catelli 1, 22070 Grandate (CO), Italia; Tel: +39031382111 E-mail: istituzionate@pec-artsana.it
Zemlja porekla: Italija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo