Nuk silikonska laza (varalica) za bebe Pingvin 0-6m roza

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
460,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama

Nuk laza (varalica) silikon Pingvin 0-6m Uzrast: 0-6 meseciOpis proizvoda:• NUK je bio prvi koje je ponudio ortodontski (anatomski) oblik cucli i varalica, koje ne remete potrebu beba da sisaju, a držanje varalica pomaže jačanju desni i mišića vilice• Plastični obod cucle oblikovan je tako da se idealno prilagođava obliku bebinih usta i vilice, kako ne bi došlo da deformacija viličnih kostiju• Dve bočne rupice na plastičnom obodu, obezbeđuju optimalan dovod vazduha. Varalica ima integrisan kanal za cirkulaciju vazduha, koji sprečava nakupljanje tečnosti iz usta• Tako vazduh može da cirkuliše, čime se sprečava crvenilo i iritacija oko bebinih usta• Nuk varalica je potpuno bezbedna budući da ne sadrži Bisfenol A

Laže

Interna šifra proizvoda: 19499
Naziv proizvoda: Nuk silikonska laza (varalica) za bebe Pingvin 0-6m roza
Tip proizvoda: Laže
Uvoznik: Yuglob doo
Proizvođač: MAPA ZEVEN GmbH, Nemacka
Zemlja porekla: Nemačka
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo