Harry Potter Ron i Džini igračka za decu - 37350

(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
1.990,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Harry Potter Ron i Džini igračka za decu - 37350
Harry Potter Magical Minis set prijateljstva uključuje Ron Weasley i Ginny Weasley figure. Ovaj set će vam doneti čaroliju i avanturu iz sveta Hari Poter serijala.



Ron Weasley figura prikazuje vernog prijatelja i hrabrog člana kuće Gifindor. Sa svojom karakterističnom crvenom kosom i odeven u uniformu Hogvorts škole, Ron je spreman za nove podvige i pustolovine. Ginny Weasley figura prikazuje hrabru i samouverenu članicu kuće Gifindor. Sa svojom plavom kosom i odevena u Hogvorts uniformu, Ginny je spremna da pokaže svoju snagu i veštinu u magičnom svetu.

Ove figure su pažljivo izrađene i poseduju autentične detalje iz serijala. Sa svojim živopisnim bojama i preciznim dizajnom, ove figure će oživeti svet Hari Poter priča i pružiti nezaboravne trenutke igre.

Harry Potter Magical Minis set prijateljstva je idealan poklon za sve mlade obožavaoce Hari Poter serijala. Deca će moći da se igraju, rekreiraju scene iz knjiga i filmova, kao i da izmisle svoje sopstvene priče.

Sa Ron Weasley i Ginny Weasley figurama, deca će otkriti čarobni svet magije i avanture. Ovaj set je sjajan način da se proširi kolekcija Hari Poter igračaka i da se unese dodatna magija u svakodnevnu igru.

Uđite u svet Hari Potera sa Harry Potter Magical Minis setom prijateljstva i doživite nezaboravne trenutke u svetu čarobnjaštva i čuda.

Napomena: Ovaj proizvod nije preporučljiv za decu mlađu od 3 godine zbog sadržaja malih delova. Molimo Vas da obratite pažnju na bezbednost prilikom igre.
Figure, roboti i setovi
Uzrast 4 godine +
Pol Univerzalno
Naziv proizvoda: Harry Potter Ron i Džini igračka za decu - 37350
Tip proizvoda: Figure, roboti i setovi
Uvoznik: Pertini toys doo, Sinđelićeva 4, Beograd, Srbija
Proizvođač: Označeno na pakovanju.
Zemlja porekla: Označeno na pakovanju.
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo