Harry Potter Hari i Džini igračka za decu - 37351

(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
1.990,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Harry Potter Hari i Džini igračka za decu - 37351
Predstavljamo vam Spin Master Wizarding World paket prijateljstva sa Patronusom, koji uključuje Harry Pottera i Ginny Weasley figure. Ovaj set će vam doneti čaroliju i avanturu iz sveta čarobnjaštva.

Harry Potter figura prikazuje mladog čarobnjaka sa svojim karakterističnim izgledom i odeven u čuvenu Hogvorts uniformu. Sa svojim čarobnim štapićem u ruci, Harry je spreman za borbu protiv sila tame i odbranu čarobnog sveta.

Ginny Weasley figura prikazuje hrabru čarobnicu sa svojom plavom kosom i odevena u Hogvorts uniformu. Sa svojim čarobnim štapićem i spremnošću da se suoči sa izazovima, Ginny je spremna da pokaže svoju snagu i hrabrost.

Ove figure su detaljno izrađene i poseduju autentične detalje iz čarobnjačkog sveta. Sa svojim preciznim dizajnom i živopisnim bojama, ove figure će oživeti svet Hari Poter priča i pružiti nezaboravne trenutke igre.

Spin Master Wizarding World paket prijateljstva sa Patronusom je idealan poklon za sve mlade obožavaoce čarobnjaštva. Deca će moći da se igraju, rekreiraju scene iz knjiga i filmova, kao i da izmisle svoje sopstvene priče.

Sa Harry Potter i Ginny Weasley figurama, deca će otkriti čarobni svet magije i avanture. Ovaj set je sjajan način da se proširi kolekcija čarobnjačkih figura i da se unese dodatna magija u svakodnevnu igru.

Uđite u svet čarobnjaštva sa Spin Master Wizarding World paketom prijateljstva sa Patronusom i doživite nezaboravne trenutke u svetu čarolija i čuda.

Napomena: Ovaj proizvod nije preporučljiv za decu mlađu od 3 godine zbog sadržaja malih delova. Molimo Vas da obratite pažnju na bezbednost prilikom igre.
Figure, roboti i setovi
Uzrast 4 godine +
Pol Univerzalno
Naziv proizvoda: Harry Potter Hari i Džini igračka za decu - 37351
Tip proizvoda: Figure, roboti i setovi
Uvoznik: Pertini toys doo, Sinđelićeva 4, Beograd, Srbija
Proizvođač: Označeno na pakovanju.
Zemlja porekla: Označeno na pakovanju.
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo