Cybex Auto sedište od 9 do 36 kg 1/2/ 3 Pallas 2 Fix Pure Black - black crno

(165 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
44.990,00 RSD Ušteda 5.000,00 RSD 49.990,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Cybex Auto sedište od 9 do 36 kg 1/2/ 3 Pallas 2 Fix Pure Black - black crno
 
 
 
Cybex Pallas 2-fix auto sedište se može koristiti od 1-12 godina
Prema nemačkom institutu Stiftung Warentest i ADAC-u Pallas 2-fix je jedno od najboljih auto sedišta koja rastu zajedno sa detetom u grupi I/II/III.
Njegova sigurnosna performansa u nezgodama je ocenjena kao odlična tokom čitavog njegovog životnog veka, a zaštita od bočnih udara je dobila najvišu nagradu od 5 zvezdica.
 
Opis proizvoda:
• Podesivo sigurnosno jastuče
• Optimizirani linearni bočni sistem zaštite (L.S.P. Sistem)
• Funkcija udobnog položaja pruža komforno putovanje
• ISOFIX povezivanje za veću bezbednost i stabilnost


Kada se koristi u grupi I, sedište je opremljeno podesivim sigurnosnim jastukom koje oponaša vazdušni jastuk i time smanjuje rizik od ozbiljnih povreda vratne regije u slučaju sudara. Za decu uzrasta starijeg od 3 godine, jednostavna promena pretvara sedište u nagrađivano sedište grupe II/III Cybex Solution X2-fix. Novi bočni štitnici apsorbuju silu udara u ranom stadijumu obezbeđujući inovativnu zaštitu od bočnih udara. ISOFIX sistem pruža poboljšanu bezbednost i veću stabilnost u svim grupama. Sedište je takođe kompatibilno i sa vozilima koja nisu opremljena isofixom.
Podesivi sigurnosni jastuk umanjuje rizik od ozbiljnih povreda vrata bez opterećivanja deteta (patentiranje u toku).
Sile u frontalnom sudaru se distribuiraju preko sigurnosnog jastuka i njegovi materijali ih apsorbuju. Sistem oponaša vazdušni jastuk i značajno pomaže pri smanjenju sila u slučaju nesreće. Sigurnosni pojasevi ne mogu da povrede dete, dok su u isto vreme osetljivi predeo glave, vrata, ramena i unutrašnjih organa zaštićeni. Novi podesivi sigurnosni jastuk čije patentiranje je u toku pruža najviše udobnosti za dete i slobodu pokreta, uz maksimalnu sigurnost posebno u slučaju frontalnih sudara, u poređenju sa konvencionalnim sistemima sa pojasevima u 5 tačaka vezivanja.
 
Ovo sedište raste sa detetom i može se korisiti duže od 11 godina. U grupi 1 podesivo bezbednosno jastuče se duplira kao vazdušni jastuk i, prilikom sudara, štiti od povrede vrata. Za decu od 3 godine i više, sedište se može lako transformisati u sedište grupe 2/3 iz serije Solution.Sistem optimizovane linearne zaštite od bočnih udara apsorbuje sile udara u ranoj fazi.
Sile prilikom bočnih sudara se apsorbuju kroz seriju linearnih reakcija, kroz dodatnu zaštitu u delu ramena i glave. U isto vreme, kinetička energija koju stvara telo prilikom sudara se apsorbuje u ranoj fazi i glava ostaje u bezbednom položaju.
 
Omogućava bezbrižno i mirno putovanje
U grupi I auto sedište Pallas 2-fix ima lako rukovanje podešavanjem nagiba naslona što se može učiniti jednom rukom sa prednje strane sedišta.Podesivi oslonac za glavu sprečava da detetova glava padne unapred kada dete zaspi.
Cybex patentirani podesivi oslonac za glavu garantuje optimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Ova revolucionarna tehnologija bezbedno pomera težište detetove glave unazad i sprečava je da padne unapred kada dete zaspi. U slučaju bočnih udara detetova osetljiva glava ostaje u bezbednoj zoni sedišta, osiguravajući optimalnu zaštitu. Takođe, naš patentirani oslonac za glavu podesiv u 3 položaja pruža više udobnosti prilikom spavanja za bezbedno i spokojno putovanje.


Dužina / Širina / Visina: 435 / 550 / 715 mm
Težina: 11,2 kg
ECE R44/04, Grupa I/II/III
Osmišljeno i dizajnirano u Nemačkoj

 
 
 
 
 
Auto sedišta 9-36 kg
Boja crna
Grupa autosedišta Grupa 1/2/3
Broj položaja naslona sedišta više položaja
Pravac instalacije autosedišta u pravcu vožnje
Postavlja se na kolica za bebe ne postavlja se
EAN 4250183747506

Interna šifra proizvoda: 16249
Naziv proizvoda: Cybex Auto sediste od 9 do 36 kg 1 / 2 / 3 Pallas 2 Fix Pure Black - black crno
Tip proizvoda: Auto sedišta 9-36 kg
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Columbus Trading-Partners GmbH & Co. KG, Riedingerstr. 18, 95448 Bayreuth, Nemačka
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.

Komentari (1)

Korisnik: Jovana | 27/09/2022
Da li se uz ovo sediste daboja Iso fix podloga?

KiddyJoy | 28/09/2022
Poštovana Jovana, obaveštavamo Vas da je sedište Cybex Pallas 2 fix Pure black sa Isofix bazom.

Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo