Colibro Fly ležaljka za bebe do 9 kg Onyx

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
5.990,00 RSD Ušteda 700,00 RSD 6.690,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Colibro Fly ležaljka za bebe do 9 kg

Colibro Fly je idealna ležaljka za bebe do 9 kg težine. Poseduje sve neophodne testove i sertifikate za bezbednost. Ima 9 prijatnih melodija. Ima 2 položaja nagiba naslona, 6 tačaka oslonca na podlozi sa gumiranim nogarama , ergonomski dizajn koji omogućava nežno ljuljanje, trosistemski način veziavnja , mogućnost sklapanja i dolazi u estetskom i šarenom pakovanju sa ručkom za nošenje, idealan za poklon.

Elektronički panel sa ugrađenim zvučnikom i funkcijom vibracije može pružiti dodatnu stimulaciju i zabavu za bebu dok se igra u ležaljci. Zvukovi i lagana vibracija mogu pomoći u razvoju senzornih sposobnosti bebe i pružiti dodatnu zabavu. Ležaljka FLY marke COLIBRO ima elektronsku ploču sa ugrađenim zvučnikom, što omogućava da detetov odmor bude ulepšan sa devet prijatnih melodija. Podešavanje jačine zvuka i dodatna funkcija blage vibracije pomaže detetu da zaspi, a vama na primer da popijete kafu u miru posle napornog dana. Ploča se napaja baterijama.

Karakteristike proizvoda:
• Uzrast 0 meseci +
• Ležaljka je namenjena za bebe do 9 kg
• Funkcija vibracije
• 2 položaja nagiba naslona
• 6 potpornih tačaka osnove ležaljke sa neklizajućim gumenim čepovima
• Sigurnosni pojasevi sa 3 tačke
• Funkcija ravnog preklapanja
• Estetska šarena kutija sa ručkom za nošenje
• Dimenzije: (dužina/širina/visina): 66 cm/42 cm/79-99 cm
• Težina 2,75 kg
Ležaljke za bebe
Boja Crna
Uzrast Od 0 do 6 meseci
Broj položaja naslona sedišta Dva položaja
Broj tačaka vezivanja sigurnosnog pojasa Tri tačke
EAN 5908214739301
Interna šifra proizvoda: 39145
Naziv proizvoda: Colibro Fly lezaljka za bebe do 9 kg Onyx
Tip proizvoda: Ležaljke za bebe
Uvoznik: Baby Shop doo
Proizvođač: Označeno na pakovanju
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo