BBO termofor za grčeve 5077 - Green

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
290,00 RSD Ušteda 60,00 RSD 350,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama

BBO termofor za grčeve 5077

Termofori su pre svega namenjeni za smirivanje grečeva kod beba, a mogu ga koristiti i sportisti, treneri, maseri i sportski fizioterapeuti. Termofor ne zahteva dodatne izvore zagrevanja niti struju, a pruža korisnu toplotu gde god i kad god je to potrebno. Jednostavnim savijanjem male pločice, termofor dostiže temperaturu od oko 50oC za nekoliko sekundi. Iskuvavanjem termofora 10 minuta, termofor dobija prvobitan oblik i može se ponovo koristiti.

Uputstvo za upotrebu:
Uvek stavite termofor na ravnu površinu pre aktiviranja pločice da bi se obezbedila neprekidna i ravnomerna distribucija tečnosti. Pločicu aktivirati blagim savijanjem jednom ili više puta i videćete da se tečnost u termoforu krstalizuje i zagreva. Molimo vas da kraće vreme ne gnječite termofor. Nakon toga možete koristiti termofor prema potrebi. Termofor koristite preko benkice ili pelene, ne stavljajte direktno na kožu bebe.

U posudu sipajte vodu i zagrejte je do ključanja, stavite termofor tako da bude potopljen u potpunosti u vodu i držite ga u ključaloj vodi 10-15 minuta. Sadržaj termofora će ponovo postati jasan i tečan. Izvadite termofor iz vode. Ukoliko su zaostali čvrsti delovi (kristali) ili ukoliko tečnost posle graćeg vremena ostane čvrsta,protresite termofor i ponovo ga stavite u ključalu vodu nekoliko minuta.

Termofori i termo jastučići za bebe
Boja Zelena
Uzrast 0 meseci +
EAN 8606031522492
Interna šifra proizvoda: 38856
Naziv proizvoda: BBO termofor za grčeve 5077 - Green
Tip proizvoda: Termofori i termo jastučići za bebe
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo