Tiny Love igracka za kolica plava

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Prenosni luk s igračkama za kolica Igračke za kolica i autosedišta koji pomaže u razvijanju psihomotoričkih veština Vaše bebe prilikom vožnje u kolicima ili autosedištu. Glavne karakteristike proizvoda: za kolica i autosedišta za bebe od prvog do osmog meseca muzička kornjača 3 melodije 3 igračke i ogledalo fleksibilni luk treba 3AA baterije (probne uključene)
Igračke za kolica
Dostupnost na lageru dostupno
Interna šifra proizvoda: 1171
Naziv proizvoda: Tiny Love igracka za kolica plava
Tip proizvoda: Igračke za kolica
Uvoznik: Yuglob doo
Proizvođač: Tiny Love,Izrael
Zemlja porekla: Holandija, Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo