Textil bebi korpica HARMONY

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
1.990,00 RSD
Lepa, praktična pletena korpa za bebi igračke. Unutrašnje dimenzije: 7cm x fi 36cm Obložena je 100% pamučnim satenom sa ukrasnim karnerom oivičenim satenskom trakom i sa ukrasnom satenskom mašnom. Držač korpe je presvučen satenom oivicenim satenskom trakom. Sve se skida i pere.
Korpa za igračke
Interna šifra proizvoda: 15832
Naziv proizvoda: Textil bebi korpica HARMONY
Tip proizvoda: Korpa za igračke

Proizvođač: Textil doo
Zemlja porekla: Srbija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo