Taf toys muzička gimnastika za bebe 4 u 1 Koala Cozy Gym 22114061

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Taf toys muzička gimnastika za bebe 4 u 1 Koala Cozy Gym 22114061
 
 
 

Taf toys muzička podloga za igru 4 u 1 je gimnastika sa više raličitih aktivnosti. Proizvod koji će u potpunosti zainteresovati vašu bebu zahvaljujući različitim aktivnostima.   
 
 
 
Opis proizvoda:
• Muzička jedinica uključuje 20 minuta melodija- sa dve razigrane i dve umirujuće melodije, uključujući zvuk žuborenja vode. Svaka svira po 5 minuta, uz svetlo koje menja boju. 
• Pogodna od rođenja - Novorođene bebe provode prvih nekoliko meseci svog života prilagođavajući na život izvan maminog stomaka. Udobna prostirka olakšava bebi prilagođavanje stvaranjem sigurnog i udobnog okruženja.
 
Dizajnirano za 2 razvojne faze bebe:
 
Faza 1 (0-3m):
• Udobno gneždo u nežnim bojama kako bi se omogućilo prijatno i udobno okruženje.
• Uključuje odvojivu igračku za muziku i svetla koja sadrže umirujuće zvuke i svetla.
• Podrška za trbuščić - postavite bebu na povučene stranice prostirke da podstaknete bebu da podiže glavu i vrat, ojačavajući tako mišiće vrata i leđa.
• Podesivi lukovi sa jedinstvenim sistemom pozicioniranja igračaka koji omogućavaju laku interakciju sa bebom.
 
• Faza 2 (3m +):
• Bebi gimnastika za igranje u punoj veličini i podloga za igranje.
• Sadrži 5 multisenzornih igračaka - koalu sa džepom kome je glodalica, leptir zvečka, duga sa trakicama, ogledalo za bebe u obliku lista i muzičku igračku sa šarenim lampicama. Igračka za muziku i svetla aktivira se bebinim povlačenjem da bi beba učila o uzroku i posledicama. Igra sa visećim igračkama podstiče razvoj čula bebe, finu i grubu motoriku i koordinaciju oko-ruka. Igračka sa muzikom i svetlima nudi bebama izvrsnu priliku da dublje razumeju uzrok i posledice. • Povlačenjem zvezduce na muzičkoj igrački, beba aktivira muziku i pokreće svetlost što podstiče bebino kognitivno razumevanje i postepeno im pomaže da shvate da imaju kontrolu i da zapravo mogu da utiču na stvari. Klasične i umirujuće melodije i nežna svetla smiruju bebu i razvijaju bebina čula, kognitivne veštine i emocionalnu inteligenciju.
 
 
 
 
 
Podloge za igru
Pol Univerzalno
Uzrast 0 meseci +
EAN 605566125350

Interna šifra proizvoda: 30397
Naziv proizvoda: Taf toys muzička gimnastika za bebe 4 u 1 Koala Cozy Gym 22114061
Tip proizvoda: Podloge za igru
Uvoznik: Forma VS doo Beograd
Proizvođač: TAF PLASTIC PRODUCTS, LTD
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo