Taf Toys igračka za decu za automobil Volan - 22114071

Proizvod je trenutno nedostupan
( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Taf Toys igračka za decu za automobil Volan - 22114071

 
 

Taf Toys igračaka Volan je idealna igračka za malu decu kako bi vaše dete bilo srećno i zauzeto dok putuje automobilom. Sadrži šareni volan i ručicu menjača sa svetlima, zvucima automobila, divnim melodijama i velikim bezbednim ogledalom za bebe. Rotirajući volan i ručice menjača stvaraju različite zvukove dok ih dete pomera. Okretanje volana i ručice menjača i pritiskanje dugmadi na volanu razvija njegove motoričke sposobnosti. Pritiskom na trubu dete se nagrađuje zvucima i svetlima i uči konceptu uzročne posledice. Svetla i zvuci iz igračke Koala na točkovima automobila pomažu u stimulisanju razvoja čula i kognitivnih veština malog deteta.
U igri uloga u koju su uključena deca oponašaju postupke odraslih tokom vožnje, dok se igraju volanom i alatima razvijaju maštu. Drži se u naslonu za glavu prednjeg sedišta tako da leži na stopalima deteta. 
 
 
 

Opis proizvoda:
• Namenjena je deci od 12 m+
• Igračka za auto zaokupiraće bebinu pažnju tokom vožnje
• Lako se pričvršćuje na naslon auto sedišta
• Potrebne su baterije 2 komada AA (nisu uključene)
 
 
 
 
 
 
 
Igračke za auto sedišta
Uzrast Od 12m +
EAN 605566125152

Interna šifra proizvoda: 30730
Naziv proizvoda: Taf Toys igračka za decu za automobil Volan - 22114071
Tip proizvoda: Igračke za auto sedišta
Uvoznik: Forma VS doo Beograd
Proizvođač: TAF PLASTIC PRODUCTS, LTD
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo