Izdvajamo
Dostupnost
Brendovi
Boja

Peg Perego ram za kolica - Titania, Book Plus, Duette

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Peg Perego ram za kolica, kompatibilni sa Peg Perego sportskim sedištima, auto sedištima i nosiljkama. Aluminijumski i lako sklopivi sa kvalitetnim gumiranim točkovima.

  • 32.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
Peg Perego je renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji opreme za bebe i decu. Osnovana je 1949. godine od strane Giuseppe Perega koji je dizajnirao kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletiva koji su se do tada koristili.
 
Tokom vremena izgrađena je uspešna kompanija koja je poznata širom sveta po svojim originalnim idejama i kvalitetnim proizvodima u oblastima krupne opreme za bebe. Danas Peg Perego brend u svojim proizvodima objedinjuje stil, eleganciju, detalje, sigurnost i kvalitetne ideje.
 
Birajte odlične Peg Perego ramove za kolica. Kompatibilni su sa Peg Perego sportskim sedištima koja su mogu okretati u oba pravca, sa Peg Perego Primo Viaggio auto sedištima 0-13 kg, sa Peg Perego nosiljkama Culla Elite. Kupovinom Rama i ostalih navedenih elemenata dobijate kombinaciju kolica za bebe 3 u 1. Svi delovi se mogu odvojeno kupovati.
Peg Perego ramovi za kolica spadaju u kvalitetne aluminijumske ramove sa otpronim gumiranim točkovima za sve tipove terena. Lako su sklopivi. U ponudi su ramovi za Peg Perego single kolica i Peg Perego kolica za blizance.