Peg Perego Kolica aria shopper classico mod yelow

Proizvod je trenutno nedostupan
( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
21.690,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Opis proizvoda: Aria Shopper Classico su sportska kolica sa poluprozirnim, polukružnim krovom Karaktersitike: Kolica predviđena za decu od 6-36m Naslon se reguliše pomoću zatezne trake u dva položaja (sedeći i poluležeći) Polukružni krov se postepeno otvara i zatvara, odnosno krov se može i izvaditi Sigurnosni pojas je fiksiran za korpu na 5 tačaka, sa kopčom za fiksiranje Spoljna navlaka je od specijalnog Softerm materijala, koji je antialergijski, antistatičan i delimično upija vlagu Čišćenje: ručko pranje na 30 °C stepeni Ram od lakog aluminijuma Bumper se može ukloniti Ručke se mogu podešavati po visini Rasklapanje i sklapanje rama sa jednim potezom, u sklopljenom stanju kolica mogu stajati sama Fiksiranja Primo Viaggio auto sedišta (dodatno se dokupljuje) Rukohvat na ramu za praktičan transport kolica Prostrana duboka korpa izmedju točkova Kolica bez navlake za noge Točkovi i kočnice: Prečnik točkova: 14.5 cm Dupli točkovi od kojih su prednji rotirajući (mogućnost fiksiranja) Svaki točak ima amortizer Nožne kočnice na zadnjim točkovima Dimenzije i težina: Montirana kolica: 51 x 100 x 80 cm Sklopljena kolica: 51 x 89 x 31 cm Težina kolica: 6.5 kg
Dečija kolica
Boja žuta
Namenjeno deci max tež. do 15 kg
Namenjeno deci starosti 6 meseci +
Rotiranje sedišta ne postoji moguć.
Sklapanje sa sedištem postoji mogućnost
Broj položaja naslona sedišta dva položaja
Potpuno ležeći položaj nema mogućnost
Moguć. podeš. visine ručke postoji mogućnost
Mog. postavke autos. & nosiljke postoji mogućnost
Interna šifra proizvoda: 16834
Naziv proizvoda: Peg Perego Kolica aria shopper classico mod yelow
Tip proizvoda: Dečija kolica
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Proizvođač: Peg Perego S.p.A via De Gasperi
Zemlja porekla: Italija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo