Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Uzrast

Peg Perego nosiljke za kolica - Za uzrast od rođenja do 9 kg

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Peg Perego nosiljke (korpe) za kolica. Praktične i sigurne, sa jedinstvenim detaljima i funkcionalnostima. Kompatibilne za Peg Perego kolica. Pored vožnje, bebe će voleti da spavaju u istim jer mogu da posluže i kao kreveta

  • 9.690,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 28.000,00 RSD Ušteda 4.390,00 RSD 32.390,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 29.500,00 RSD Ušteda 2.500,00 RSD 32.000,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama
Peg Perego je renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji opreme za bebe i decu. Osnovana je 1949. godine od strane Giuseppe Perega koji je dizajnirao kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletiva koji su se do tada koristili.
 
Tokom vremena izgrađena je uspešna kompanija koja je poznata širom sveta po svojim originalnim idejama i kvalitetnim proizvodima u oblastima krupne opreme za bebe. Danas Peg Perego brend u svojim proizvodima objedinjuje stil, eleganciju, detalje, sigurnost i kvalitetne ideje.
 
Peg Perego korpe (nosiljke) za bebe i najpopularnije Peg Perego Navetta Culla Elite nosiljke. Elegantne sa kožnim delovima, prostrane, kvalitetne i sigurne, mogu se postavljati na kolica i koristiti za vožnju beba u njihovim početnim fazama života. Takođe su odobrena da se koristiti u automobilu uz odgovarajuće vezivanje uz pomoć  Peg Perego Car Kit Acessory.  Imaju mogućnost podešavanja naslona za glavu, mogu se ljuljati i stajati uspravno pomoću nogara koje sadrže.