Navir Prenosivi mikroskop igračka za decu - 37575

(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
2.660,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Navir Prenosivi mikroskop igračka za decu - 37575
Navir mikroskop Explora Junior je sjajna igračka koja će probuditi radoznalost i istraživački duh kod dece. Sa svojim kompaktnim dizajnom, ovaj mikroskop omogućava deci da istraže mikrosvet oko sebe i otkriju detalje koje inače ne mogu videti golim okom. Sa 16x uvećanjem, ovaj mikroskop pruža jedinstveno iskustvo učenja i zabave.
Navir mikroskop je posebno dizajniran za decu, sa svojim kompaktnim i ergonomskim oblikom koji je lak za korišćenje. Sa 16 cm dužine i 9 cm visine, ovaj mikroskop je idealan za male istraživače. Osim što pruža mogućnost istraživanja, Navir mikroskop Explora Junior je i alat za učenje. Deca će naučiti o različitim strukturama i organizacijama živih bića, razumevajući kako mikroorganizmi funkcionišu i kako su povezani sa svetom oko nas. Ovaj mikroskop podstiče radoznalost, kritičko razmišljanje i razvoj naučnih veština kod dece.
Istraživački setovi i igračke
Uzrast 3 godine +
Pol Univerzalno
Naziv proizvoda: Navir Prenosivi mikroskop igračka za decu - 37575
Tip proizvoda: Istraživački setovi i igračke
Uvoznik: Pertini toys doo, Sinđelićeva 4, Beograd, Srbija
Proizvođač: Označeno na pakovanju.
Zemlja porekla: Označeno na pakovanju.
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo