Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Namenjeno deci starosti
Broj brzina ljuljanja

4moms savršene ljuljaške za vašu bebu

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

4Moms ljuljaške, modeli Mamaroo i Rockaroo su tehnološki najnaprednije ljuljaške na našem tržištu. Oponašaju majčine pokrete i predstavljaju jedinstven izbor od strane roditelja.

  • 39.990,00 RSD Ušteda 10.000,00 RSD 49.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (94 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 39.990,00 RSD Ušteda 10.000,00 RSD 49.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (26 ocena)
Dostupno u radnjama

4moms ljuljaške za bebe su proizvodi američke kompanije. Namenjene su od rođenja do 11 kg. Izdvajaju se u svojoj kategoriji sa različitim stilovima ljuljanja koji oponašaju majčine pokrete. Sadrže više različitih brzina ljuljanja i melodija. Sadrže priključak za MP3 Player i mobilni telefona preko koga možete puštati muziku koji želite i koja će Vašoj bebi prijati. 

Specifičnost ovih ljuljaški je u posedovanju pet načina ljuljanja koji oponašaju pokrete roditelja, u pet različitih brzina. Savršen doživljaj boravka dopunjuje i muzika koju ljuljaške za bebe 4MOMS poseduju u svom sistemu, a sve vam se prikazuje uredno na displeju. Dodatne pogodnosti su i mogućnost priključivanja mp3 uređaja i mobilnih telefona, kao i aplikacija preko koje sve možete kontrolisati. Ljuljaške za bebe su sigurne za korišćenje i bezbedne dok je beba u njima, što je obezbeđeno kroz sigurnosne tačke vezivanja. Udobnost je povećana mogućnošću menjanja položaja same ljuljaške, a bebe će posebno uživati u udobnosti presvlake koja je napravljena od prijatnih i udobnih materijala koji su jednostavni i laki za održavanje. Pružite svojoj bebi savršen san i odmor uz 4MOMS ljuljaške za bebe.