Izdvajamo
Dostupnost
Brendovi
Uzrast
Pol

Pertini kuhinja za decu

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 1.750,00 RSD
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 3.280,00 RSD
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje

Deca vole da imitiraju stvarni život kada se igraju. Pertini kuhinje za decu su odličan način da im se ta vrsta igre olakša. Savršeni su i za dečake i devojčice i idealni su za braću i sestre ili prijatelje kako bi se igrali zajedno.

Igre uloga obezbeđuju brojne benefite za decu. Igrajući se za Pertini kuhinjom, deca razvijaju svoj vokabular, maštu i društvene veštine. Osim toga, deca poboljšavaju koordinaciju oko-ruka, fine motoričke veštine i sposobnost rešavanja problema.

Postoji puno sjajnih setova za kuhinju za decu koji su pogodni i za decu uzrasta od 18 meseci i savršeni su za mališane koji mogu da vežbatju svoje fine motoričke sposobnosti. Plus je što deca jako vole činjenicu da mogu da koriste nož baš kao i njihove mame i tate.

Kako postaju stariji, kuhinje igračke postaju odlične za razvijanje jezičkih veština i rečnika generalnio, a starija deca mogu čak i da vežbaju pisanje menija za svoj kafić ili prodavnicu. Budući da je na raspolaganju toliko dodatnog pribora, možete da ga dodate i u svoju Pertini kuhinju i da je nadogradite uz pomoć blendera, miksera, tostera i čajnih setova i drugih. Sve to proširuje potencijal za igru i učiniće kuhinje privlačnijim i starijoj deci.