Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Broj točkova
Rotiranje sedišta
Broj položaja naslona sedišta

Peg Perego kolica za blizance - Krenite u avanturu sa Vašim blizancima

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Peg Perego kompanija je jedan od lider u proizvodnji kolica za blizance i po svojim performanasama izdvajaju se u odnosu na konkurenicuju. Izuzetno su okretna, lako sklopiva i dizajnirana da pruže maksimalnu udobnost.

  • 86.490,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama
Peg Perego je renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji opreme za bebe i decu. Osnovana je 1949. godine od strane Giuseppe Perega koji je dizajnirao kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletiva koji su se do tada koristili.
 
Tokom vremena izgrađena je uspešna kompanija koja je poznata širom sveta po svojim originalnim idejama i kvalitetnim proizvodima u oblastima krupne opreme za bebe. Danas Peg Perego brend u svojim proizvodima objedinjuje stil, eleganciju, detalje, sigurnost i kvalitetne ideje.
 
Peg Perego kolica za blizance se izdvajaju kvalitetom u odnosu na konkurenciju. Model Peg Perego Book For Two je svojim karakteristikama i funkcionalnostima stekao veliko poverenje kod kupaca. Model Peg Perego Duette Piroet kolica za blizance su popularna vozić kolica, sa postavljenim sedištima jedno ispred drugog. Dizajnirana su da budu okretna, laka za korišćenje i lako sklopiva. Mogu se sklapati zajedno sa sportskim sedištima. Oba modela su kompatibilna sa Peg Perego auto sedištima Primo Viaggio 0-13 kg.
Model Peg Perego Mini Classico spadaju u kategoriju kišobran blizanačkih kolica i kao takva spadaju u kategoriju najlakših Peg Perego kolica za blizance.