Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Namenjeno deci težine
Broj točkova
Rotiranje sedišta
Broj položaja naslona sedišta

Kolica za blizance - Chicco

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 34.490,00 RSD Ušteda 4.500,00 RSD 38.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (1 ocena)
Dostupno u radnjama

Kolica za blizance Chicco su idealna za roditelje koji imaju dvoje dece ili blizance. Kolica za blizance Chicco su praktična, udobna i sigurna.

Brend Chicco je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih brendova u oblasti dečije opreme, a njihova kolica za blizance su jedan od najkvalitetnijih proizvoda u ovoj kategoriji. Kolica imaju dva nezavisna sedišta koja se mogu podešavati u tri položaja: ležeći, poluležeći i sedeći. Ova kolica vam omogućavaju da prilagodite položaj sedišta prema uzrastu i potrebama vaše dece. Kolica imaju i dve nezavisne tende koja štite vašu decu od sunca, vetra i kiše.

Kolica za blizance Chicco su laka i jednostavna za upravljanje, imaju aluminijumsku konstrukciju koja je čvrsta i lagana. Kolica imaju četiri dupla točka od kojih su prednji rotirajući, i obezbeđuju glatku vožnju i stabilnost na svim terenima. Kolica imaju nožne kočnice na zadnjim točkovima koja vam omogućava da ih bezbedno zaustavite. Kompaktna su i lako sklopiva, mogu se sklopiti jednom rukom, i zauzimaju vrlo malo prostora. Na kolicima se nalazi i ručka za nošenje koja vam olakšava transport i skladištenje.

Kolica za blizance Chicco su idealna za putovanja i odmore sa vašom decom. Udobna su i kvalitetna, imaju mekane jastuke na sedištima koji pružaju optimalnu podršku i komfor vašoj deci. Kolica imaju i sigurnosne pojaseve sa pet tačaka vezivanja, koji obezbeđuju potpunu zaštitu vaše dece. Napravljena su od najkvalitetnijih materijala, koji su otporni na habanje i lako se održavaju.