Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Namenjeno deci težine
Uzrast
Sklapanje sa sedištem

Migo kolica za bebe

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 15.190,00 RSD Ušteda 2.800,00 RSD 17.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama

Migo kolica za bebe kao savršen izbor za moderne roditelje

Upoznajte Migo kolica za bebe, idealno rešenje za roditelje koji traže kombinaciju funkcionalnosti, stila i sigurnosti. Naša kolica za decu su pažljivo dizajnirana da odgovaraju potrebama porodica u pokretu, namenjena za uzrast od rođenja do 36 meseci i do 15 kg.

Jedna od najistaknutijih karakteristika Migo kolica je sistem sklapanja jednom rukom, koji omogućava roditeljima lako rukovanje i skladištenje kolica, čineći ih idealnim za putovanja i svakodnevne aktivnosti. Kolica poseduju sigurnosni sistem od 5 tačaka vezivanja, pružajući maksimalnu sigurnost i udobnost za vaše dete dok istražuje svet oko sebe.

Mogućnost podešavanja naslona od sedećeg do ležećeg položaja osigurava da vaše dete može udobno da dremka ili aktivno učestvuje u šetnjama. Prednji točkovi koji se okreću 360° omogućavaju lako manevrisanje kroz različite terene, dok zadnja kočnica pruža dodatnu sigurnost.

Kompaktna kolica sa aluminijumskim ramom težine samo 5,2kg su savršen izbor za roditelje koji traže laganu, ali čvrstu opciju za svakodnevnu upotrebu. Ova kolica kombinuju praktičnost i eleganciju, pružajući vam i vašem detetu sve što je potrebno za udobne i bezbrižne šetnje.

Posetite KiddyJoy.rs i pronađite Migo kolica koja će pratiti vaše dete kroz sve avanture odrastanja, pružajući vam mir i sigurnost da ste napravili pravi izbor za vašu porodicu.