Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Broj točkova
Rotiranje sedišta
Sklapanje sa sedištem

Peg Perego kolica za bebe 2 u 1 - Kolica sa nosiljkom za bebe

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Peg Perego kolica za bebe 2 u 1, kolica u kombinaciji sa Peg Perego kolevkom (nosiljkom) za bebe od rođenja do 9 kg.

  • 89.990,00 RSD Ušteda 18.290,00 RSD 108.280,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 89.990,00 RSD Ušteda 18.290,00 RSD 108.280,00 RSD Besplatna dostava
  • (3 ocena)
Dostupno za Online poručivanje

Peg Perego je renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji opreme za bebe i decu. Osnovana je 1949. godine od strane Giuseppe Perega koji je dizajnirao kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletiva koji su se do tada koristili.

Tokom vremena izgrađena je uspešna kompanija koja je poznata širom sveta po svojim originalnim idejama i kvalitetnim proizvodima u oblastima krupne opreme za bebe. Danas Peg Perego brend u svojim proizvodima objedinjuje stil, eleganciju, detalje, sigurnost i kvalitetne ideje.

Kao kombinacija italijanske tehnologije, elegancije, prelepog dizajna i krojačke izvrsnosti, najpoznatiji i najbolji Peg Perego proizvod 2 u 1 je Book modularni sistem u kombinaciji Book plus rama ili Titania rama, Peg Perego sportskog sediišta i Peg Perego Navetta Culla Elite nosiljke.   

Od 2019. godine u ponudi su i YPSI kolica. Namenjena su do 22 kg pa mogu poslužiti dosta duže od standardnih, čak do 4-5 godine. Lako se sklapaju i rasklapaju, odlažu u automobil. Kao kompaktna kolica i zahvaljujući uskoj šasiji ne zauzimaju puno prostora.

Peg Perego korpe (nosiljke) za bebe i najpopularnije Peg Perego Navetta Culla Elite nosiljke. Elegantne sa kožnim delovima, prostrane, kvalitetne i sigurne, mogu se postavljati na kolica i koristiti za vožnju beba u njihovim početnim fazama života. Takođe su odobrena da se koristiti u automobilu uz odgovarajuće vezivanje uz pomoć  Peg Perego Car Kit Acessory.  Imaju mogućnost podešavanja naslona za glavu, mogu se ljuljati i stajati uspravno pomoću nogara koje sadrže.