Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Namenjeno deci težine
Sklapanje sa sedištem

Peg Perego kolica za bebe 2 u 1 - Kolica sa auto sedištem za bebe

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Peg Perego kolica za bebe 2 u 1, kolica u kombinaciji sa Peg Perego Primo Viaggio auto sedištem za bebe od 0-13 kg. 

Uz promo kod top20 Dodatni popust od 5%
  • 83.990,00 RSD Ušteda 18.900,00 RSD 102.890,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
Uz promo kod top20 Dodatni popust od 5%
  • 83.990,00 RSD Ušteda 18.900,00 RSD 102.890,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno za Online poručivanje

Peg Perego je renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji opreme za bebe i decu. Osnovana je 1949. godine od strane Giuseppe Perega koji je dizajnirao kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletiva koji su se do tada koristili.

Tokom vremena izgrađena je uspešna kompanija koja je poznata širom sveta po svojim originalnim idejama i kvalitetnim proizvodima u oblastima krupne opreme za bebe. Danas Peg Perego brend u svojim proizvodima objedinjuje stil, eleganciju, detalje, sigurnost i kvalitetne ideje.

Kao kombinacija italijanske tehnologije, elegancije, prelepog dizajna i krojačke izvrsnosti, najpoznatiji i najbolji Peg Perego proizvod 2 u 1 je Book modularni sistem u kombinaciji Book plus rama ili Titania rama, Peg Perego sportskog sediišta i Peg Perego Primo Viaggio auto sedište 0-13 kg 

Od 2019. godine u ponudi su i YPSI kolica. Namenjena su do 22 kg pa mogu poslužiti dosta duže od standardnih, čak do 4-5 godine. Lako se sklapaju i rasklapaju, odlažu u automobil. Kao kompaktna kolica i zahvaljujući uskoj šasiji ne zauzimaju puno prostora.

Peg Perego Primo Viaggio auto sedišta su sigurna, kvalitetna i ergonomska auto sedišta sa dodatnim anatomskim ulošcima za novorođenčad. Tenda je izrađena od materijala koji sadrži zaštitu od UV zračenja. Na Adac testu su ocenjena sa dobrom ocenom od 1.5. Novo Peg Perego sedište Primo Viaggio I-Size je dobilo ocenu više 1.6.  Koriste se od rođenja do 13 kg. Kompatibilna su za Peg perego ramove, i kao takva se mogu koristiti i u vožnji na kolicima.

Takođe u ponudi postoje Peg Perego IsoFix baze koje omogućavaju siguran i lakši način postavke auto sedišta u automobilu.  Baze su odobrene za korišćenje po ECE R44/04 standardu