Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Namenjeno deci težine
Sklapanje sa sedištem

Baby Bear Origin 2 u 1 kolica

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 18.590,00 RSD Besplatna dostava
  • (0 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 23.790,00 RSD Ušteda 4.400,00 RSD 28.190,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno u radnjama
  • 23.790,00 RSD Ušteda 4.400,00 RSD 28.190,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno u radnjama

Baby Bear Origin 2 u 1 kolica za savršenu harmoniju udobnosti i funkcionalnosti

Sa Baby Bear Origin 2 u 1 kolicima, uživajte u savršenom spoju stila, udobnosti i praktičnosti. Ova kolica su dizajnirana da prate svaki korak vašeg deteta od novorođenčeta do malog istraživača i predstavljaju simbol kvaliteta i inovacija.

Na svim našim Baby Bear Origin 2 u 1 kolicima podesiva tenda za zaštitu u svim uslovima pruža maksimalnu zaštitu od sunca, vetra i kiše, omogućavajući vama i vašem mališanu bezbrižne šetnje u svim vremenskim uslovima.

Modeli kolica su koncipirani i osmišljeni tako da naslon sedišta ima više pozicija, pružajući udobnost u bilo kom položaju. Ovaj naslon sedišta se prilagođava potrebama vaše bebe, obezbeđujući mu podršku bez obzira na aktivnost.

Za roditelje koji vole da gledaju u svog mališana i uživaju u njegovim igrama, Baby Bear Origin je obezbedio reverzibilno sedište za svestranost i povezanost. Ovo sedište se okreće u oba smera omogućava vašem mališanu pogled na svet ili interakcije oči u oči sa vama, podstičući njegov razvoj i povezanost. Pored toga, tu je i podesiv naslon za noge kako bi se savršeno uklopio sa nogicama vašeg deteta koje rastu, obezbeđujući mu udobnost i pravilan razvoj.

Rotirajući prednji točkovi će vam omogućiti nesmetano kretanje i lako manevrisanje kroz gradsku gužvu, čineći svaku vožnju glatkom i prijatnom.

Dodatni aksesoar poput velike šoping korpe će učiniti da više ne brinete o prostoru za torbe i kupovinu. Velika šoping korpa će vam omogućiti da ponesete sve što je potrebno za dan ispunjen avanturama.

Sinonim za kvalitet i stil

Sa modernim dezenima i savremenim modelima, Baby Bear Origin kolica su ne samo praktična, već i stilski izraz svakog modernog roditelja. Izabran od strane roditelja koji vrednuju kvalitet i dizajn, Baby Bear Origin je pravi izbor za vaše porodične trenutke.

Posetite našu KiddyJOY prodavnicu i uverite se zašto je Baby Bear Origin sinonim za kvalitet i stil i zbog čega se kao brend nalazi uvek među prvim izborima svih roditelja.