Klups posteljina za bebe set 5 delovaA - Sweet Dreams Blue

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
5.290,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Klups posteljina za bebe set 5 delova - Sweet Dreams Blue Klups posteljina za bebe set 5 delova sadrži: ogradicu za uzglavlje, jastuk, jastučnicu, jorgan i jorgansku navlaku. Opis proizvoda: • Posteljina sa prelepim dečijim aplikacijama odličnog kvaliteta • Dobitnik je Poljske nagrade tekstil godine • Materijal: 100% pamuk, punjenje 100% antialergijski poliester Sadrži: • Ogradicu za uzglavlje: 180 x 30cm • Jorgan: 135 x 100cm • Jorgansku navlaku: 135 x 100cm • Jastuk: 60 x 40cm • Jastučnicu: 60 x 40cm
Posteljina za krevetac
Boja plava
Interna šifra proizvoda: 21443
Naziv proizvoda: Klups posteljina za bebe set 5 delovaA - Sweet Dreams Blue
Tip proizvoda: Posteljina za krevetac
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Proizvođač: KHM Marlena Klups, Warszawska 9, Piaski
Zemlja porekla: Poljska
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo