Kinderkraft Igee stolica za hranjenje dece 3 u 1 Cloudy Grey

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
20.290,00 RSD Ušteda 2.300,00 RSD 22.590,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Kinderkraft igee stolica za hranjenje dece

IGEE visoka stolicu 3-u-1 koja će brzo postati vaš omiljeni komad nameštaja. To je visoka: funkcioniše kao stolica za hranjenje, stolica za predškolce i stolica za tinejdžere. Biće nerazdvojni pratilac deteta od trenutka kada nauči da sedi, do 110 kg. Holandski dizajn je minimalistički i istovremeno kombinuje najnovije trendove u dizajnu enterijera sa dobro osmišljenim funkcionalnim rešenjima i principima ergonomije.

IGEE stolica za hranjenje ima oblikovani naslon koji podržava rastuću kičmu bebe. Zajedno sa podesivim osloncem za noge i podesivom dubinom sedišta, omogućavaju savršeno pristajanje rastućem detetu. Podešavanje visine u 4 koraka vam omogućava da lako prilagodite stolicu za stolove različite visine.

IGEE ima udoban, oblikovan naslon za leđa. Zajedno sa osloncem za noge omogućavaju vam da podesite stolicu tako da dete uvek ima uspravno, pravilno držanje dok sedi. Prateći principe ergonomije, mališan će imati ravna leđa dok jede, igra se ili radi domaći.

Sedište je podesivo na 4 nivoa, tako da možete lako da prilagodite stolicu stolu. S druge strane, podešavanje dubine u 3 koraka zajedno sa podesivim osloncem za noge omogućavaju da se IGEE savršeno prilagodi detetu koje brzo raste.

Karakteristike proizvoda:
• Uzrast 6 meseci do 110 kg
• Dodatna oprema: jastuk, silikonska podloga, pojasevi sa 5 tačaka sa sigurnosnom barijerom
• Visoka stolica za decu: od oko 6 meseci do 3 godine (15 kg)
• Stolica nosivost: 15-110 kg

Dimenzija i težina:
• Dimenzije rasklopljene hranilice: dužina: 64 cm, širina: 55 cm, visina 81
• Težina: 11,2 kg
Hranilice za bebe
Boja Siva
Uzrast 6 meseci +
Broj položaja naslona sedišta Tri položaja
Odvojivi poslužaonik Postoji mogućnost
Broj tačaka vezivanja sigurnosnog pojasa 5 tačaka vezivanja
Interna šifra proizvoda: 39252
Naziv proizvoda: Kinderkraft Igee stolica za hranjenje dece 3 u 1 Cloudy Grey
Tip proizvoda: Hranilice za bebe
Uvoznik: Baby Shop doo
Proizvođač: Označeno na pakovanju
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo