Kiddy JOY posteljina za bebe Good luck

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
4.590,00 RSD
Ekskluzivna kolekcija sa dezenom u pastelnim modernim bojama za 2016. godinu daje ovoj kolekciji poseban stil i lepotu. Kvalitetni materijali, precizna izrada, nežne boje daće toplinu i mio kutak za Vašu bebu. - ogradica 240x33cm ( čelo 45cm)-mogucnost kombinovanja-svaki deo je zaseban - jorgan 80x120cm /150gr - jorganska navlaka 80x120cm - jastuce 40x50 - jastucnica 40x50 - donji carsav sa lastihom 100x140
Posteljina za bebe KOMPLET
Boja zelena
Interna šifra proizvoda: 18675
Naziv proizvoda: Kiddy JOY posteljina za bebe Good luck
Tip proizvoda: Posteljina za bebe KOMPLET

Proizvođač: Textil doo
Zemlja porekla: Srbija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.

Komentari (1)

Korisnik: Ivana | 11/08/2017
Postovani, Za krevetac kojih dimenzija odgovara ova posteljina? Hvala

KiddyJoy | 13/08/2017
Postovana Ivana, Ista posteljinica je odgovarajuca za dimenzije duseka 120 x 60 cm. Takodje se moze napraviti i za dimenzije kreveta 140 x 70 cm.

Postavite Vaše pitanje

Unesite kod