Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Brendovi
Boja

Jane nosiljke za bebe - Kengur nosiljke od 3.5 - 20 kg

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Ergonomski dizajnirane Jane kengur nosiljke su namenjene od rođenja do 5 godina, sa više položaja korišćenja. Kao kvalitetne nosiljke predstavljaju pravi izbor za roditelje.

  • 9.990,00 RSD Ušteda 3.000,00 RSD 12.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (115 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 9.990,00 RSD Ušteda 3.000,00 RSD 12.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno u radnjama
Jane je španski brend nastao još davne 1932. godine kada je Ramon Jane napravio prva kolica za svog sina. Od tada pa sve do današnjih dana, Jane kompanija se bazira na proizvodnji kvalitetnih i sigurnih proizvoda sa primarnim ciljem da se na najbolji i najjednostavniji način zadovolje potrebe roditelja i njihove dece.
 
Svi proizvodi Jane kompanije se pažljivo dizajniraju i proizvode po poslednjim svetskim standardima.
 
Zašto birati Kengur nosiljke?
 
Mnogi roditelji će reći da je kengur nosiljka jedan od omiljenih proizvoda za bebe. Veoma praktična i kao jedini proizvod gde Vaše ruke mogu biti slobodne kako bi ste obavaljali razne poslove dok će istovremeno Vaša beba biti uz vas i osecati vasu bliskost. 
 
Jane kengur nosiljke su predviđene za uzrast od rođenja do 5 godine ili 3.5 - 20 kg. Više položajne su, mogu se okretati u 3 različite pozicije: beba postaljena na grudi roditelja, beba na leđima roditelja i beba postavljena sa bočne strane. Ergonomske su kako bi pomogle boljem razvoju bebinih kukova, sačinjene od kvalitetnih materiljala, sadrže široke i podešavajuće kaiševe, zaštitu za vrat.
 
U kiddy Joy prodavnici možete birati Jane nosiljke koje bi Vam najviše odgovarale.