Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Brendovi

Peg Perego Isofix baza za auto sedište

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Peg Perego Isofix baza za auto sedište - Za siguran i lakši način vezivanja auto sedišta u automobilu. U zavisnosti od modela mogu da se koriste za dva različita auto sedišta.

  • 15.190,00 RSD Ušteda 2.000,00 RSD 17.190,00 RSD Besplatna dostava
  • (68 ocena)
Dostupno u radnjama
  • 16.890,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno u radnjama
Peg Perego je renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji opreme za bebe i decu. Osnovana je 1949. godine od strane Giuseppe Perega koji je dizajnirao kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletiva koji su se do tada koristili.
 
Tokom vremena izgrađena je uspešna kompanija koja je poznata širom sveta po svojim originalnim idejama i kvalitetnim proizvodima u oblastima krupne opreme za bebe. Danas Peg Perego brend u svojim proizvodima objedinjuje stil, eleganciju, detalje, sigurnost i kvalitetne ideje.
 
Peg Perego Isofix baza za auto sedište - Za siguran i lakši način vezivanja auto sedišta u automobilu. U ponudi su baze proizvedene po ECE R44/04 i baze proizvedene po novom ECE R 129 standardu. Mogu se koristiti za dva različita tipa Peg Perego auto sedišta:
1. Peg Perego Primo Viaggio 0-13 kg auto sedište za bebe.
1. Peg Perego Viaggio 9-18 kg auto sedište za decu. 
 
Izbegnite standardno vezivanje kaiševima automobila već birajte Isofix bazu gde olakšavate upotrebu i postavku auto sedišta u automobilu.
 
Dobrodošli ste u naše pordavnice, gde od strane naših zaposlenih uvek možete dobiti preporuku u izboru najadekvatnije baze i ostalih proizvoda za bebe.