Izdvajamo
Ponuda
Dostupnost
Brendovi

Jane Isofix baza za auto sedište - Jedinstvena i patentirana

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Jane isofix baza je posebno dizajnirana za Jane matrix auto sedište/nosiljku. Kao jedinstvena i unikatna u ponudi, podržava postavku nosiljke i auto sedišta.

  • 18.990,00 RSD Ušteda 5.000,00 RSD 23.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
Jane Matix isofix baza je jedina i jedinstvena ISOFIX baza posebno dizajnirana kako bi se u autombilu sigurnije i lakše postavljala Jane Matrix nosiljka/auto sedište. Za veću bezbednost opremljena je čvrstom nogicom, dok sadrži ISOFIX konektore za vezivanje u autombilu. Unikatna je i jedino ju je moguće koristiti za Jane-ove Matrix nosiljke/auto sedišta koje su sastavni deo JANE trio sistema. Jane Matrix nosiljka je dobitnik mogih nagrada za patent i ujedno predstavlja siguran i praktičan proizvod.
 
Jane je španski brend nastao još davne 1932. godine kada je Ramon Jane napravio prva kolica za svog sina. Od tada pa sve do današnjih dana, Jane kompanija se bazira na proizvodnji kvalitetnih i sigurnih proizvoda sa primarnim ciljem da se na najbolji i najjednostavniji način zadovolje potrebe roditelja i njihove dece.
 
Svi proizvodi se pažljivo dizajniraju i proizvode po poslednjim svetskim standardima.
 
Jane kompanija je 2003. godine oformila centar za istraživanje bezbednosti auto sedišta "JANÉ CRASH TEST RESEARCH CENTER". Napravljen je jedini privatni tunel u Španiji za potrebe ispitivanja sigurnosti i testiranja auto sedišta.