Ingenuity Lezaljka Twinkle Twinkle Teddy Bear 60726

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
10.790,00 RSD Ušteda 1.200,00 RSD 11.990,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
KIDS II Ležaljka Twinkle Twinkle Teddy Bear Opis proizvoda: Ležaljka će pružiti trenutke odmora i igre u najranijem dobu bebinog zivota. Udoban ovalni oblik i mekana plišana presvlaka učiniće da se beba oseća kao u majčinom naručju. Blaga vibracija i mogućnost menjanja položaja naslona deluju umirujuće na bebu Karakteristike: Za decu uzrasta od 0m do 9 kg Prostrano sedište u obliku kolevke 2 pozicije naslona Umirujuće vibracije i 7 melodija Kontrola jačine zvuka i automatsko gašenje Podešavajući čvrst naslon za glavu koji se skida Obruč koja se uklanja za lakše prihvatanje bebe Dve interesantne igračke koje će razveseliti dete
Ležaljke za bebe
Boja siva
Namenjeno deci starosti od 0 do 9 meseci
Namenjeno deci težine od 3 do 9 kg
Broj položaja naslona sedišta dva položaja
Interna šifra proizvoda: 15652
Naziv proizvoda: Ingenuity Lezaljka Twinkle Twinkle Teddy Bear 60726
Tip proizvoda: Ležaljke za bebe
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Proizvođač: Kids II. Gatevay 9, Canton Road Tsimshatsui Kowloon Hong Kong
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo