DISNEY Princess Putna torba za slikanje i bojenje igračka za devojčicu - 37483

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
DISNEY Princess Putna torba za slikanje i bojenje igračka za devojčicu - 37483
Disney Princess kreativni set obradovaće sve ljubitelje princeza i šarenih boja, koje će vas odvesti u magični svet zabave.
Kreativni Disney Princess set u obliku kofera, pogodan je za nošenje i možete ga poneti svuda za sobom, čak i na putovanja. Lako se rasklapa i može se koristiti kao štafelaj za slikanje i bojenje. Druga strana kofera može se koristiti kao tabla, a pomoću 4 krede i sunđera možete crtati oblike po želji. Set sadrži: kofer koji se postavlja kao štafelaj, 5 listova za bojenje, 4 krede, 4 flomastera i 1 sunđer. Dimenzije: 22 x 20 x 28 cm, Uzrast: 3+
Pišem, crtam, stvaram
Uzrast 3 godine +
Pol Za devojčice
Naziv proizvoda: DISNEY Princess Putna torba za slikanje i bojenje igračka za devojčicu - 37483
Tip proizvoda: Pišem, crtam, stvaram
Uvoznik: Pertini toys doo, Sinđelićeva 4, Beograd, Srbija
Proizvođač: Označeno na pakovanju.
Zemlja porekla: Označeno na pakovanju.
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod