Izdvajamo
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Namenjeno deci starosti
Broj točkova
Rotiranje sedišta
Sklapanje sa sedištem
Broj položaja naslona sedišta

Peg Perego kolica - Peg Perego Pliko Mini - kišobran kolica

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:

Peg Perego kolica za decu. Lagana kišobran kolica. Roditeljima su olakšane šetnje, odlasci u kupovinu, sklapanje i rasklapanje, pakovanje u automobil. 

  • 23.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 29.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (4 ocena)
Dostupno za Online poručivanje
  • 32.990,00 RSD Besplatna dostava
  • ( ocena)
Dostupno za Online poručivanje
Peg Perego je renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji opreme za bebe i decu. Osnovana je 1949. godine od strane Giuseppe Perega koji je dizajnirao kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletiva koji su se do tada koristili.
 
Tokom vremena izgrađena je uspešna kompanija koja je poznata širom sveta po svojim originalnim idejama i kvalitetnim proizvodima u oblastima krupne opreme za bebe. Danas Peg Perego brend u svojim proizvodima objedinjuje stil, eleganciju, detalje, sigurnost i kvalitetne ideje.
 
Najpoznatiji i najbolji model u ovoj kategoriji (dečija kolica) su Peg Perego Pliko Mini kolica Namenjena su od rođenja do 22 kg pa mogu poslužiti dosta dugo, čak do 4-5 godine. Kategorija su Kišobran kolica koja se lako sklapaju i rasklapaju, odlažu u automobil. Predstavljaju odličan izbor za roditelje. Teška su svega 5,7 kg.