Colibro Spa kadica za kupanje bebe 2u1 Cool

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
5.490,00 RSD Ušteda 600,00 RSD 6.090,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Colibro kadica za kupanje bebe 2u1

COLIBRO SPA dečija kada je proizvod najvišeg kvaliteta. Materijal od kojeg je napravljen je izdržljiv i materijal, što osigurava i sigurnost i estetiku. Ivice su glatke, što SPA kadu čini veoma udobnom i za dete i za roditelje.

SPA kada „2 u 1“ je namenjen za dve starosne grupe dece u zavisnosti od konfiguracije:
Kadica sa kupkom za decu uzrasta 0-6 meseci koja ne mogu samostalno da sede - Sedište sprečava klizanje bebe i drži je u optimalnom položaju tokom kupanja. Takođe obezbeđuje da dete bude uronjeno na sigurnu dubinu. Odbojnik je stabilno montiran i njegov oblik kašike obezbeđuje najpravilniji položaj za dete.
Kada bez sedišta za decu od 6 meseci i više koja mogu samostalno da sede - Zahvaljujući mogućnosti demontaže sedišta dobijamo udobnu i prostranu kadu za starije dete.

Zahvaljujući standardnoj veličini kade (dužine 86 cm), ona se uklapa u okvire za pojačanje koji su dostupni na tržištu. Međutim, može se bezbedno koristiti samostalno, na primer staviti u kadu ili tuš kadu. Zahvaljujući gumenom ventilu, možete brzo i povoljno ispustiti vodu. Pored toga, i ležaljka i držač sapuna imaju rupe koje omogućavaju da voda iscuri iz njih.

Kada je napravljena od tvrdog, izdržljivog materijala, tako da se ne savija kada se nosi, čak ni kada je napunjena vodom. Posebno mesto za sapun ima silikonski umetak koji se lako uklanja i čisti. Umetak ima rupe za odvod vode, kada ima reljefni kanal za odvod vode gde je umetak pričvršćen. Na unutrašnjem zidu kade nalazi se indikator maksimalnog nivoa vode, što korišćenje SPA kade čini još bezbednijim.

Karakteristike proizvoda:
• Uzrast 0-6 meseci
• Spoljne dimenzije: Dužina: 86 cm, Širina: 46 cm, Visina: 22 -33 cm
• Dužina kupka: 52 cm
• Dužina unutrašnjeg dela: 41 cm
• Težina: 1,8 kg
Kadice za bebe
Boja Zelena
Uzrast 0 meseci +
Tip materijala Plastika
EAN 5908214736126
Interna šifra proizvoda: 39158
Naziv proizvoda: Colibro Spa kadica za kupanje bebe 2u1 Cool
Tip proizvoda: Kadice za bebe
Uvoznik: Baby Shop doo
Proizvođač: Označeno na pakovanju
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo