Colibro Lindo kolevka za bebe do 9 kg Onyx

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Uz promo kod top15 Uštedi još 275,7 dinara
Ubacite proizvod u korpu i upišite promo kod
9.190,00 RSD Ušteda 1.000,00 RSD 10.190,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Colibro Lindo kolevka za bebe do 9 kg

Krevetac za bebe LINDO je idealan dodatak dečijoj sobi ili Vašoj spavaćoj sobi. Lagana ali istovremeno stabilna konstrukcija omogućava lako premeštanje krevetca iz jedne prostorije u drugu. Težina krevetca je samo 6,5 kg.

Prosti elegantni oblik koji kombinuje eko-lan tkaninu sa belim konstrukcionim elementima čini da krevetić LINDO savršeno se uklapa u većinu enterijera. Mreža protiv komaraca omogućava korišćenje krevetića i na otvorenom, na primer, na terasi ispred tvog doma. Insekti koji često smetaju tokom letnjih meseci više neće biti problem. Lagana, a istovremeno stabilna konstrukcija omogućava lako premeštanje krevetca iz jedne sobe u drugu.

Jednostavna elegantna forma koja kombinuje eko lan tkaninu sa belim konstrukcijskim elementima čini da se krevetac LINDO savršeno uklapa u većinu enterijera.

Mreža protiv komaraca omogućava korišćenje krevetca i napolju, na primer na terasi ispred Vašeg doma. Insekti koji često smetaju leti neće predstavljati problem.

Krevetac dolazi sa mekim sunđerastim dušekom koji se može izvaditi i oprati. Unutrašnjost krevetca je napravljena od meke bele tkanine koja pruža udobnost detetu. Mreža na oba kraja omogućava da dete koje spava u krevetcu bude dobro vidljivo, tako da uvek imate potpunu kontrolu. Ispod krevetca nalazi se praktična polica za posteljinu ili druge praktične stvari.

Karakteristike proizvoda:
• Uzrast 0 meseci +
• Krevetac namenjen za bebe do 9 kg
• Čelična konstrukcija - Stabilna, lagana konstrukcija koja omogućava lako prenošenje krevetca
• Sadrži policu za posteljinu, mrežu protiv komaraca, madrac
• Široke stabilne neproklizavajuće noge
• Dimenzije korpe (dužina/širina/visina): 90 cm/53 cm/34 cm
• Dimenzije celog krevetca (dužina/širina/visina): 90 cm/70 cm/73 cm
• Dimenzije duseka (dužina/širina): 80 cm/49 cm
• Visina od poda do dna korpe: 38 cm
• Težina 6,5 kg
Kolevke za bebe
Boja Crna
Uzrast Od 0 do 6 meseci
Namenjeno deci težine Maksimum 9 kg
Broj nivoa stavljanja dušeka Jedan nivo
EAN 5908214738410
Interna šifra proizvoda: 39148
Naziv proizvoda: Colibro Lindo kolevka za bebe do 9 kg Onyx
Tip proizvoda: Kolevke za bebe
Uvoznik: Baby Shop doo
Proizvođač: Označeno na pakovanju
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo